До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

United24 – нова платформа підтримки України

Президент України Володимир Зеленський розповів про запуск нової глобальної ініціативи United24. На платформі вже можна зробити пожертву на гуманітарну та медичну допомогу, оборону й розмінування, а також на відбудову України.

Зробити донейт можна за допомогою кредитної картки, банківського переказу або криптовалютою з будь-якої точки світу. Усі кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби.

Реклама

Окрім цього, збірна України з футболу показала особливі футболки, які будуть виготовлені в обмеженій кількості. Усі кошти, зібрані на контрольних матчах у межах підготовки до плейофу ЧС-2022, а також уторговані за продаж футболок, будуть перераховані програмі United24.

Facebook: Андрій Павелко
Facebook: Андрій Павелко

Нацбанк звітуватиме про надходження благодійних внесків через United24 кожні 24 години. Перший звіт буде доступний уже 12 травня. Надалі через платформу будуть втілені й інші програми допомоги українцям.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.