До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тест редакції: яскраві та стильні смартфони Samsung Galaxy Fold4 та Flip4

Samsung знов перевершили себе та представили лінійку нових складених смартфонів. Samsung Galaxy Fold4 l Flip4 – стильні ґаджети, що точно сподобаються тим, хто любить вирізнятися з натовпу. Редакторка Vogue UA Дар’я Слободяник потестила новинки та ділиться враженнями.

Компактний, яскравий, швидкий: Samsung Galaxy Flip4

Перше, що вражає, коли береш до рук Samsung Galaxy Flip4, – це колір. Неймовірний, яскравий і водночас ніжний – Samsung називають його перлисто-фіолетовим: це колір лаванди й бузку. Чи варто говорити, що лаванда – один з наймодніших відтінків у колекціях осінь-зима 2022/2023? Отже, якщо ви поки не придбали лавандового пальта чи бузкової блузи, то нехай перлисто-фіолетовим кольором вас тішить новий смартфон (також Samsung Galaxy Flip4 представлений у відтінках графіту, рожевого золота, блакитного). Ну а про те, як поєднати перлисто-фіолетовий Samsung Galaxy Flip4 з іншими речами й аксесуарами у вашому гардеробі, – ми вже встигли продумати за вас.

Реклама

Новий флагман Samsung не тільки має розкішний вигляд та приємний на дотик, він ще й напрочуд компактний та ергономічний. У складеному вигляді його легко носити в кишенях джинсів чи навіть вечірньої сукні, а це дуже полегшує життя, – погодьтеся. Втім, витонченість не означає крихкість: Samsung Galaxy Flip4 – найміцніший складаний пристрій з ексклюзивним склом Corning® Gorilla® Glass Victus®+.

Смартфон Samsung Galaxy Flip4 та навушники Buds2 Pro (фото Даря Слободяник)

Від ексклюзивного вигляду перейдемо до приголомшливого наповнення. Що ми – покоління, яке завжди поспішає та хоче встигнути все й одразу – цінуємо в смартфонах понад усе? (Звісно, окрім дизайну та колірної гами?) Відповідь проста: можливості, що дає нам смартфон, та певну свободу, яку він нам надає.

У цьому сенсі Samsung Galaxy Flip4 швидко стане вашим найкращим другом, адже полегшить ваше повсякденне життя в дрібницях. Швидко переглянути нове повідомлення, перевірити, чи не буде ввечері дощу, або перемкнути трек – елементарні дії, які ми робимо на смартфоні десятки разів на день, не мають забирати часу, але зазвичай забирають, адже телефон треба розблокувати, зайти в потрібний застосунок і виконати ще кілька рухів. Натомість 1,9-дюймовий зовнішній екран Samsung Galaxy Flip4 – геніальна знахідка, що дає змогу обійтися без зайвих рухів: сповіщення про нові повідомлення приходять просто на маленький зовнішній дисплей, і для того, щоб їх прочитати, вам не треба нічого робити, – достатньо просто кинути оком на екран. Усе геніальне — просте!

Samsung Galaxy Flip4

Samsung запевняє: якщо в складеному вигляді Samsung Galaxy Flip4 – компактний ґаджет зі швидким доступом до всього найважливішого, то, розгорнувши його, ми отримаємо повнорозмірний смартфон з 6,7-дюймовим дисплеєм. Перевірено на собі: гуглити, дивитися YouTube чи Netflix, відповідати на робочі імейли чи постити жарти у Twitter – суцільна насолода, адже дисплей більш витягнений, порівнюючи зі звичним, і користуватися ним приємніше. Водночас складка посередині смартфона зовсім не заважає, а навпаки – надає Samsung Galaxy Flip4 оригінального характеру. Ви точно оціните цей смартфон, якщо любите вирізнятися в натовпі, адже пройти повз цей оригінальний ґаджет неможливо.

Samsung потурбувалися й про тих, хто не уявляє свого дня без того, щоб не створити кілька класних кадрів чи відео для соцмереж – адже завдяки інструменту для селфі й групових фото FlexCam ваші нові фото точно дістануть коментарі "wow" та "як ти це зробив"? FlexCam нарешті дає змогу робити селфі з вільними руками та з будь-якого ракурсу (погодьтеся, як цього іноді бракує!) Все легко: розміщуєте смартфон на будь-якій поверхні на тому рівні, що відповідає вашому режисерському задуму, шукаєте вдалий ракурс – і вуаля, неперевершений кадр готовий. Ще один лайфгак: селфі можна робити, взагалі не розкриваючи телефона, адже скомпонований кадр зображується на зовнішньому екрані в режимі реального часу. Ґаджети покликані зробити наше життя легшим і трохи яскравішім – що ж, Samsung Galaxy Flip4 з цим впорався чудово.

Найкращий серед кращих: Samsung Galaxy Fold4

Ті кілька днів, які я провела в компанії Samsung Galaxy Fold4, стали для мене абсолютно новим досвідом користування смартфоном – адже цей флагман Samsung не схожий на жоден смартфон, яким мені довелося користуватися. Samsung Galaxy Fold4 – вища ліга. А ще це елегантний витончений смартфон, який хочеться доповнити таким самим бездоганним луком, в якому нема нічого зайвого – наприклад, маленькою чорною сукнею та жакетом Jil Sander.

Перш ніж дозволити собі емоції щодо новинки, я звернуся до фактів. По-перше, Samsung Galaxy Fold4 –найпродуктивніший на сьогодні смартфон з усіх Galaxy, адже він має потужність ПК. По-друге, Samsung Galaxy Fold4 – це фактично смартфон з двома повноцінними екранами. Зовнішній екран у 6,2 дюйма – розкіш, що дає змогу швидко надіслати повідомлення чи дізнатися новини, не гаючи часу. На ньому ж зручно переглянути стрічку фейсбуку чи інстаграму – тож, найімовірніше, половину часу ви, як і я, користуватиметеся смартфоном у згорнутому вигляді, і це справді зручно.

А варто розгорнути смартфон, починається найцікавіше – адже ви фактично тримаєте в руці планшет розміром у 7,6 дюйма. Відірвати очі від екрана неможливо, бо Samsung Galaxy Fold4 дійсно дає користувачеві бездоганну картинку. Це так званий імерсійний екран, завдяки якнайдалі розміщеним рамкам якого ви ніби занурюєтеся в нього. Для кіноманів – ідеальний вибір, тому що перегляд кіно на смартфоні рідко може дарувати таку естетичну насолоду. Але дисплей Samsung Galaxy Fold4 перевищує всі сподівання.

Samsung Galaxy Fold4

Те саме стосується й камери – адже вперше в складаному смартфоні представлено камеру професійного рівня. До того ж є класна можливість робити селфі з основної 50-мегапіксельної камери – завдяки зовнішньому дисплею, який працює як відеошукач. Додайте до цього новітній режим нічного знімання, який дає змогу робити чіткі й дивовижні знімки навіть глибокої ночі – і можете сміливо пробувати себе в професійному фотозніманні. Я мала кілька днів, щоб потестити камеру, результат ви можете побачити нижче – погодьтеся, фото на диво деталізовані, яскраві й реалістичні.

Тест камери Samsung Galaxy Fold4

Але не розвагами єдиними: адже Samsung позиціюють флагман і як ідеального компаньйона для роботи – особливо для тих з нас, хто вже давно більшу частину часу працює на смартфонах. Найзручніша функція для роботи в Samsung Galaxy Fold4 – це багатовіконний режим, який за функціоналом близький до планшетів. Ви легко зможете одночасно відкрити на екрані два чи більше застосунків і легко працювати з ними всіма водночас (наприклад, електронна пошта, телеграм та гугл-таблиця, чи YouTube і месенджер одночасно).

Тест камери Samsung Galaxy Fold4

Яскраві, стильні, оригінальні новинки Samsung засвідчують: ми вибираємо ґаджет не тільки за його функціями, а й, безумовно, через ті емоції, які він нам дарує. Samsung Galaxy Fold4 та Flip4 – це емоції насолоди, креативності та свободи саморозкриття, які нам точно не завадять.

Частина екосистеми Samsung Galaxy – це годинник Watch5 і навушники Buds2 Pro, які роблять користування смартфоном ще зручнішим. Годинник допоможе дбати про себе – відстежувати фази сну, контролювати рівень пульсу під час фізичних навантажень і в спокої. Стильні компактні навушники Buds2 Pro забезпечать ідеальний звук без дротів, а ще вони мають розкішний вигляд і надзвичайно приємний на дотик бокс.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.