До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лавандовий колір у колекціях осінь-зима 2022/2023

У 2021 році лавандовий відтінок займав провідні позиції в колекціях брендів і за модними прогнозами мав набути популярності в наступних сезонах. Передбачення справдилися й тепер цей безтурботний фіолетовий колір плавно перемістився в колекції осінь-зима 2022/2023. Дизайнери запропонували вибирати як монохромні бузкові речі, так і лавандові елементи як акцентну деталь в образі.

Stella McCartney

Пастельна колірна гама – один з улюблених стилістичних прийомів дизайнерів в осінній період. Так, крім класичних відтінків і темних кольорів у холодний період бренди роблять ставку на ніжні відтінки, які завжди мають вишуканий та елегантний вигляд. Цього сезону пропонуємо вибирати м’який та романтичний лавандовий колір, що нагадує про теплі дні. Якщо вам дуже до душі лавандовий відтінок, придивіться до монохромного образу Stella McCartney – трикотажного комбінезона в парі з туфлями та обємним клатчем, який цієї осені прийшов на зміну рюкзакам. Ви також можете поєднувати кілька відтінків бузкового кольору, надихнувшись колекцією MSGM – від чорничного до фіалкового.

Реклама
Bottega Veneta
Off-White

Крім того, лавандовий відтінок легко поєднується з іншими кольорами в гардеробі. Наприклад, Bottega Veneta доповнили шкіряну спідницю з торочками бежевим светром і молочними туфлями зі скошеною танкеткою, а Blumarine запропонували ніжне поєднання з дівчачим рожевим відтінком. Що стосується Off-White, то бренд вирішив зіграти на контрасті й поєднав пастельний відтінок із чорним кольором.

Richard Quinn
Blumarine
MSGM

Vogue.ua зібрав наймодніші речі в лавандовому кольорі сезону осінь-зима 2022/2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.