До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міла Куніс розповіла, що її донька пишається своїм українським корінням

Голлівудська акторка українського походження Міла Куніс під час шоу Happy Sad Confused Джоша Горовіца розповіла історію про те, як її донька дізналася про своє коріння.

Міла Куніс в ефірі шоу Happy Sad ConfusedМіла Куніс в ефірі шоу Happy Sad Confused

Happy Sad Confused — шоу режисера та сценариста Джоша Горовіца, в якому він спілкується на різноманітні теми з найбільшими кінозірками планети. Горовіц веде глибокі та інтимні розмови про кар’єру й особисте життя з усіма: від Емми Стоун і Г’ю Джекмана до Вуді Аллена та Квентіна Тарантіно. На початку жовтня гостею Happy Sad Confused стала актриса Міла Куніс. Під час розмови з Горовіцом акторка розповіла історію про те, як її донька дізналася про своє українське коріння.

Реклама

"Коли все почалося, і ми з Ештоном ініціювали збір, моя донька якось запитала: „В Україні війна?". Я відповіла їй: „Так". Тоді вона запитала, чи я народилася в Україні. Я відповіла, що так. Вона поцікавилася: „То я наполовину українка?". Кажу їй: „Ну, так". І тоді вона: „Таааак!". Вона дуже цим пишалася", – розповіла зірка й розчулилася в цю мить.

Нагадаємо, Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер активно підтримували Україну після повномасштабного вторгнення російських військ. У березні пара оголосила про збір коштів для допомоги українським біженцям. Подружжю вдалося зібрати 35 мільйонів доларів, які вони передали до благодійного фонду Flexport.org та сервісу з оренди житла Airbnb.org. Кошти пішли на забезпечення українських біженців житлом, їжею та медикаментами.

Міла Куніс народилася в Чернівцях у 1983 році, а в 1991 році разом з батьками емігрувала до США. Під час візиту до Києва у вересні 2019 року Міла Куніс та Ештон Кутчер зустрілися з Володимиром та Оленою Зеленськими.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.