До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix представив перший тизер документального серіалу про життя Меган Маркл і принца Гаррі

Netflix презентували перший тизер документального серіалу про життя принца Гаррі та Меган Маркл після переїзду до США. Картина матиме назву "Гаррі й Меган".

У тизері можна побачити безліч приватних чорно-білих світлин пари й фрагменти їхнього інтерв’ю. Із заяв Гаррі можна зробити висновок, що в документальному фільмі подружжя розкриє те, що відбувалося "за зачиненими дверима", — як під час їхнього життя при королівському дворі, так і після переїзду до США. Хоча сам Netflix поки не повідомляє точної дати прем’єри, ховаючись за загадковим слоганом "незабаром", американські джерела й портали стверджують, що вона має відбутися вже в грудні.

Реклама

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл, 2018 рік
Весілля принца Гаррі та Меган Маркл, 2018 рік

Спершу серіал мав вийти на великі екрани після прем’єри п’ятого сезону "Корони", тобто до кінця 2022 року. Однак американські й британські таблоїди повідомили, що після смерті королеви Єлизавети II подружжя змінило плани щодо багатьох питань, порушених у документальному фільмі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.