До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер довгоочікуваного серіалу з Лілі-Роуз Депп та The Weeknd

Телеканал HBO та The Weeknd опублікували тизер драматичного серіалу "Ідол" (The Idol), у якому головні ролі виконують сам співак та Лілі-Роуз Депп.

Лілі-Роуз Депп та The Weeknd в серіалі Лілі-Роуз Депп та The Weeknd у серіалі "Ідол" (The Idol)

Події серіалу "Ідол" розгортаються на тлі музичної індустрії, а сюжет оповідає про лідера сучасного культу та його складні й специфічні стосунки з перспективною попспівачкою. Лілі-Роуз Депп і The Weeknd виконають головні ролі в шоу, а Трой Сіван, Деббі Раян, Рейчел Сеннотт, Стів Зіссіс і Гарі Неф з’являться як персонажі другого плану.

Реклама
The Weeknd в серіалі The Weeknd у серіалі "Ідол" (The Idol)

Творцями проєкту зазначають The Weeknd, Резу Фахіма й Сема Левінсона ("Ейфорія", "Малкольм і Марі", "Глибокі води"). Цікаво, що The Weeknd став співавтором ідеї, продюсером та співавтором серіалу "Ідол". Наразі відомо, що HBO замовив виробництво першого сезону, який складатиметься із шести епізодів.

Лілі-Роуз Депп в серіалі Лілі-Роуз Депп у серіалі "Ідол" (The Idol)

Трейлер шоу "Ідол" уперше показали 16 липня 2022 року на стадіоні MetLife під час туру Tesfaye After Hours til Dawn канадського музиканта. Точна дата прем’єри серіалу поки не відома.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.