До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Генрі Кавілл зіграє головну роль у новому фільмі Ґая Річі про Другу світову війну

Схоже, кіноіндустрія не може прожити й року без нової картини про Другу світову війну. Так, у 2023 році британський кінорежисер Ґай Річі зніме стрічку під назвою The Ministry of Ungentlemanly Warfare ("Міністерство неджентльменської війни"), а головну роль у ній виконає Генрі Кавілл. Розповідаємо, що відомо про майбутній фільм.

Генрі Кавілл у фільмі
Генрі Кавілл у фільмі "Агенти U.N.C.L.E."

Реклама

Сюжет

У фільмі The Ministry of Ungentlemanly Warfare розповідатиметься справжня історія таємної організації часів Другої світової війни, заснованої Вінстоном Черчиллем та Яном Флемінгом. Так, це той самий Ян Флемінг — автор романів про супершпигуна Джеймса Бонда. Письменник зробив видатну кар’єру в армії, перш ніж докласти перо до найвідомішого персонажа всіх часів, і зіграв важливу роль у формуванні сучасного підрозділу секретних операцій, який він створив разом із Черчиллем. Річі назвав цей підрозділ "Міністерством неджентльменської війни" — ця підпільна організація використовувала незвичайні бойові прийоми для боротьби з нацистами.

Фільм заснований на однойменній книзі історика Деміена Льюїса "Міністерство неджентльменської війни: Як таємні воїни Черчилля підпалили Європу і породили сучасні тіньові операції". Згідно з офіційним синопсисом, книга розповідає про такі події: "На чолі зі стильним шотландцем Коліном Габбінсом ці люди утворили таємне коло, яке планувало найсміливіші диверсійні атаки Другої світової війни. Вінстон Черчилль назвав це своїм Ministry of Ungentlemanly Warfare. Шість "міністрів" за підтримки групи грізних жінок були настільки ефективними, що поодинці змінили хід війни".

Ян Флемінг, 1958
Ян Флемінг, 1958

Акторський склад

Відомо, що Генрі Кавілл зіграє одну з провідних ролей у стрічці. Разом з ним у фільмі з'являться Ейса Гонсалес, Генрі Голдінг, який возз’єднається з Річі після "Джентльменів" 2019 року, Алекс Петтіфер ("Супер Майк"), Кері Елвіс, який також зіграв головну роль в останньому фільмі Річі "Операція Фортуна: Мистецтво перемоги" та Файнс Тіффін. Наразі немає інформації щодо того, кому які ролі належать у фільмі.

Дата виходу

Знімання фільму розпочалися в лютому 2023 року в Туреччині, отже, вірогідно, фільм вийде у 2024 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.