До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джулія Робертс і Дженніфер Еністон зіграють в комедії, в якій "поміняються" тілами

На церемонії "Золотий глобус" Джеймі Лі Кертіс сказала журналістам, що вона "готова" до продовження фільму "Шалена п’ятниця". Відтоді ширяться чутки про те, що перезапуск культового фільму таки може статися. Однак, є ще одна довгоочікувана комедія про обмін тілами, яку всім кортить побачити — з іконами 1990-х Джулією Робертс і Дженніфер Еністон у головних ролях.

Дженніфер Еністон і Джулія Робертс на церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів у 2015 році
Дженніфер Еністон і Джулія Робертс на церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів у 2015 році

Реклама

Видання Deadline оприлюднило новину, що Робертс і Еністон справді зіграють у такому фільмі, а зніме його Макс Барбаков. Американський режисер найбільше відомий своїм повнометражним дебютом "Зависнути у Палм-Спрінгс" з Енді Сембергом в головній ролі. Майбутня комедія з Джулією Робертс і Дженніфер Еністон ґрунтується на оригінальній ідеї Барбакова. Проєкт досі не має назви, і його точний сюжет поки невідомий, але було зазначено, що його продюсерками стануть Робертс, Еністон і Марго Роббі.

До того ж ця стрічка стала предметом жвавого аукціону між п’ятьма студіями та потоковими сервісами, який зрештою виграла Amazon Studios. Причиною ажіотажу, як цитує Deadline, є нещодавній касовий успіх фільму "Квиток до раю", романтичної комедії з Джулією Робертс і Джорджем Клуні в головних ролях. Це також свідчення зміни ставлення Голлівуду до жінок старше 50 років, які так довго – і помилково – вважалися менш прибутковими акторками, ніж їхні молодші колеги. Цю тенденцію підтверджують Мішель Єо, Анджела Бассет і Дженніфер Кулідж – які домінували цього кіносезону своїми магнетичними виступами та пристрасними промовами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.