КУПИТИ КВИТКИ

5 причин додати скраб для тіла у свій щоденний догляд

Скраб для тіла головне beauty-придбання літа. І ось 5 причин додати його в свій щоденний догляд

Скраб влітку переходить в категорію засобів необхідності. Не першої, але нагальної: під дією ультрафіолету роговий шар шкіри швидше грубішає, від того шкіра має шорсткий вигляд, може лущитися, навіть свербіти. Особливо яскраво це проявляється на передпліччях та гомілках.

Реклама.

Скраб знімає зайвий шар ороговілих клітин, і це посилює ефективність та дію інгредієнтів зволожувальних та поживних засобів.

На ретельно відполіровану шкіру рівномірніше лягає автозасмага та протисонцеві засоби.

Нарешті, ніжна шовковиста шкіра тіла — неймовірне відчуття, особливо, коли по ній легко ковзає шовк чи льон.

Звісно, ретельного скрабування потребують не лише ноги та руки, але й спина, яка частіше потрапляє у вирізи відкритого одягу, і плечі, і живіт.

Сучасні скраби можуть містить відлущувальні абразивні частинки цукру та солі (їхня перевага в тому, що, на відміну від мелених абрикосових кісточок, кави або тим більше поліетиленових часточок, вони розчиняються у воді повністю та не забруднюють стічних вод).

Також склад скрабів часто збагачують екстрактами водоростів, які мають лімфодренажний та детокс-ефект, а до того ж — запаморочливо пахнуть морем.

Скраб для тіла із солями та ефірними оліями Talasso-Scrub Energisant, Collistar

Технологічні дорогі скраби можуть містити фруктові кислоти АНА, або й саліцилову BHA-кислоту. Кислоти прибирають відмерлі клітини не механічно, а хімічно розчиняючи їх.

Скраб для тіла Tranquility, comfort zone

Чудово, якщо принаймні раз на місяць можна зробити салонне скрабування: майстер легко обробить спину, задню поверхню стегон, передпліч тощо. У Krasota Clinic роблять скрабування рожевим піском. Після процедури майстер огортає пацієнта плівкою, щоб олійки в складі скрабу пом'якшували та живили шкіру.

Active Body Scrub, HydroPeptide

Для щоденного використання та ніжної шкіри краще обирати парфумовані скраби з дрібнодисперсними полірувальними часточками.

Олія-скраб Milk Scrub Miss Dior, Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.