До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Parfum Büro | M-collections — український бренд нішевої парфумерії представляє нові аромати

Український бренд нішевої парфумерії Parfum Büro | M-collections випустив два нові аромати, які представив на виставці Esxence в Мілані.

Як і раніше, творцем нових ароматів у колекціях M-collections став засновник Parfum Büro Дмитро Слесарєв. Його ідеї втілив в ольфакторні композиції італійський майстер Мауріціо Черіцца.

Реклама
Дмитро Слесарєв

До колекції М1| mood увійшов деревно-пряний True Steel, який відкривається нотами лимону, м'яти, рожевого перцю, чорної смородини, ягід ялівцю та ангеліки. В його середніх нотах грає жасмин, чиє звучання підкреслене пряними нотами коріандру, полину, мускатної шавлії та листя вербени. А в базових нотах звучать ветивер, гваякове дерево, лабданум, стиракс та ботанічний мускус.

До колекції М2 | message увійшов квітково-фруктовий dare you dear me !/?

Він стартує яскравими хрусткими нотами бергамоту, гіркого апельсину, лимону, чорної смородини, яблука Гренні Сміт та хлібними нотами. Квіткове серце композиції утворене поєднанням іланг-ілангу, герані, магнолії й троянди, а амбра, бензоїн, боби тонка, ваніль, дорогоцінне дерево, мускус та пачулі утворюють вишуканий шлейф.

Першими з новинками познайомилися українські шанувальники високої парфумерії — у флагманському бутику Parfum Büro в столиці, а також у "Віддушинах від Parfum Büro" у Вінниці та Львові.

У березні 2024-го True Steel та dare you dear me !/? були представлені на престижній міжнародній виставці Esxence в Мілані. Наразі вони доступні у продажу в знаменитому парфумерному бутику Jovoy у Парижі, а також в мережі Duglas в Латвії, Литві та Естонії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.