До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 новин краси березня 2024, які не можна пропустити

Цієї весни маємо низку важливих новин зі сфери краси. Спойлер: більшість із них стосується українських брендів.

Реклама

Instytutum на церемонії "Оскар"

Засоби швейцарського бренду Instytutum, заснованого українкою Наталією Деркач, були представлені в подарункових наборах Everyone Wins, які отримали "оскарівські" переможці і номінанти. Серед них — Емма Стоун, Аннетт Бенінґ, Сандра Гюллер, Емілі Блант, Джоді Фостер та інші.

Емма Стоун
Емма Стоун

Серед подарунків бренду були кислотні подушечки Flawless Pads (більше про цей клас засобів ми писали тут), зволожувальний крем Hydrafusion (володар титулу "найкращий крем-гель в Америці" за версією спеціалізованого журналу New Beauty) та новий блиск-догляд Fancy Match Lip Gloss, що візуально збільшує природний об'єм, глибоко зволожує, робить губи м'якими і наповненими, зменшуючи зморшки (особлива порада Vogue).

Блиск-догляд Fancy Match Lip Gloss, Instytutum

Дует засобів для тіла HydroPeptide

Важливе доповнення ритуалів краси, весняний дует американських засобів HydroPeptide: відлущувальний гель-скраб Glow Revive Body Wash та лосьйон для ліфтингу і сяйва LumiFirm Body Moisturizer.

Ті, кому знайоме сумне видовище блідих литок, які визирають з джинсів, неодмінно оцінять дію засобів. Гель для тіла Glow Revive Body Wash з кислотами має освітлювальну та відлущувальну дію. Склад збагачений кофеїном, який допомагає обмінним процесам у шкірі та має лімфодренажний ефект. Після використання гелю наносять LumiFirm Body Moisturizer. Це легка емульсія-крем, збагачена пептидами, рослинними екстрактами, біотином і керамідами. Окрім властивості відновлювати бар'єр шкіри, засіб має спеціальний аромат, призначений для піднесення настрою. Бергамот, вербена та зелений чай беруть в обійми та налаштовують на оптимістичний лад. LumiFirm Body Moisturizer злегка охолоджує шкіру, тому буде особливо доречним у спеку.

Дует засобів для тіла: відлущувальний гель-скраб Glow Revive Body Wash та лосьйон для ліфтингу і сяйва LumiFirm Body Moisturizer, все — HydroPeptide

Запуск Balmain Beauty

Плани запустити Balmain Beauty креативний директор Balmain Олів'є Рустен виношує не перший рік, але, схоже, мрія нарешті почала втілюватися.

Balmain Paris Hair Couture вже мав шалений успіх. На черзі — Balmain Beauty. Про плани Дому розвивати напрямок краси стало відомо ще 2022 року: тоді оголосили про партнерство з Estée Lauder.

Не всі знають, але Balmain випускали парфуми з 1947 року. Історія розпочалася з Vent Vert, першого в світі "зеленого" аромату з наддозами гальбанума. Створений легендарною парфумеркою Жермен Сельє (її називають першою в світі жінкою в парфумерній професії), він був настільки популярним, що його перевипустили в 1991 році.

З інстаграму Рустена ясно, що новий старт Balmain Beauty відзначиться саме парфумами. Назва і ноти — секрет до осені, але вже ясно, яким буде флакон.

Тверді парфуми Coosh x Natureal

Цей час настав: українські бренди одягу та краси створюють колаборації. Бренд одягу Coosh у співпраці з брендом засобів з догляду за шкірою Natureal створили лімітовані тверді парфуми. Формат заслуговує на окрему згадку: це зручний мінібокс, який можна носити навіть у кишені джинсів. Ціна — більш ніж доступна: 590 грн.

Парфуми позагендерні та представлені у двох варіантах:

● Аромат №1 має ноти сандалу, зеленого яблука, грейпфруту, амбри, огірка;

● Аромат №2 захоплює виром морських, хвойних та цитрусових нот в обрамленні моху, мускусу та інжиру.

Засоби Very Very Zen

Остання новинка молодого українського бренду Very Very Zen — колекція засобів для тіла Sensual, що, як запевняють власники, містить афродизіаки.

З афродизіаками — як з точкою G: всі оперують цим поняттям, та чи існують вони насправді, достеменно невідомо. Кожен спирається виключно на свій емпіричний досвід. У випадку з Very Very Zen робити це легко та приємно — засоби дійсно мають чудові аромати, які принаймні підносять настрій.

Beauty-худі Mon Mou

Український бренд, який випускає засоби для волосся і тіла найвищої якості, створив свій перший одяг. Це худі з капюшоном, внутрішня частина якого зроблена з чистого шовку. Важко втриматися від захоплених коментарів, описуючи цей одяг, але в ньому все заслуговує на схвалення: і об'ємний крій, і пудровий колір, що пасує усім, і лінія рукава. І, звісно, шовк, який лагідно полірує лусочки волосся весь той час, поки пасма його торкаються. На наш погляд, це краще за будь-яку маску для волосся.

Цю модель розробляли два роки. І здається, часу не гаяли.

Anvi

Естетський бренд української екокосметики Anvi (просто подивіться на цей графічний дизайн!) був створений в 2021 році. У складі засобів — українські трави, а також олії — пшениці, коноплі, шипшини, обліпихи. Аромати доволі гучні, тому краще попередньо скласти враження про них. Або обрати засоби з поміткою Fragrance Free — вони не мають віддушок. І неодмінно підпишіться на інстаграм бренду — там безліч простих порад щодо того, як встановити здорові стосунки з собою.

Серед останніх новинок бренду — мило (чому мило в брусках — це нова модна історія, ми писали тут).

Засоби для демакіяжу, що знімають і залишки SPF зі шкіри, White Sprut

Засоби з SPF в денному догляді для більшості стали невід'ємною частиною ритуалів краси. Втім, варто знати, що їхні мікрочастинки мають видалятися зі шкіри щодня. Тому White Sprut, який київські гіпстери добре знають через Pure Naive, ZigZag, "Спельта" та інші заклади, пропагує ідею двоетапного вмивання. Перший крок — гідрофільна олійка, що має протизапальні, пом’якшувальні, живильні та регенерувальні характеристики. Вона відновлює ліпідний шар та підвищує захисні властивості шкіри. Другий — піна Cotton Candy Foam на водній основі. Завдяки D-пантенолу та екстракту лаванди вона заспокоює та зволожує шкіру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.