До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

So Cute: український бренд косметики Love & Loss

Продовжуємо відкривати для себе українські бренди краси. Love&Loss викликає симпатію з першого погляду.

Світлі, життєствердні — саме такі засоби бренду та його світлини й відео в інстаграмі. В Україні немає слова, яке б передавало значення шведського "lagom", проте ця філософія, схоже, близька Love&Loss.

Реклама

Анна Войтенко, засновниця та ідейна натхненниця бренду, каже, що головне його завдання — це створення якісних продуктів із працюючими, переважно натуральними інгредієнтами. У складі засобів — висока концентрація активних рослинних речовин і немає парабенів, силіконів, мінеральних олій та інших агресивних компонентів. Засоби не тестуються на тваринах: "Жоден крем не вартує життя". Отже, вміст потенційно шкідливих для людини та довкілля компонентів зведений до мінімуму, щоб піклуватися про шкіру та природу.

Love&Loss — за свідоме екологічне споживання, саме тому перевага надається дієвим складам. Skinimalism у догляді за шкірою — коли менше значить більше — схвалюють дерматологи та косметологи. Адже підхід "більше баночок на полиці, більше зусиль, більше активних інгредієнтів" приносить проблеми: від порушення шкірного бар'єру та почервоніння до подразнення і навіть акне.

Попри те що виробництво засобів відбувається в Україні, сировину для них збирають по всьому світові, включно з країнами Азії та Африки: пріоритет виробника — якість інгредієнтів.

Цікаво, що Love&Loss виробляє не лише звичайний асортимент — засоби для обличчя, волосся та тіла, а ще й продукти для догляду за шкірою малюків від народження. Серія називається LL Baby та включає всього три засоби: піна для ванни, шампунь та крем для тіла.

У складі нової лінійки бренду, яка має назву Superfood, — гель-бальзам для вмивання, міст, маска та крем для обличчя. Серед активних компонентів — бісаболол, рослинний інгредієнт, який має заспокійливу, антивікову та протизапальну дії, сприяє відновленню та регенерації шкіри; кераміди для зміцнення захисного бар'єру; спіруліна, екстракт м’яти та зеленого чаю матча; пребіотики для зміцнення мікробіому шкіри; коензим Q10, що є одним із найпотужніших антиоксидантів; бакучіол — рослинний аналог ретинолу; екстракт центелли азіатської, що має потужну протизапальну дію; амінокислоти, які утримують у шкірі вологу, повертають їй пружність і еластичність, розгладжують дрібні зморшки.

Особлива увага — на відновлювальну маску з олією авокадо, яка добре зволожує, зміцнює шкірний імунітет та захисний бар’єр шкіри, має заспокійливий ефект.

Серед інших варто згадати засоби для карбоксітерапії. Це популярна салонна процедура; її домашній аналог у відомих брендів потребує інвестування. У Love&Loss засоби доступніші. Карбоксітерапія здатна наситити шкіру киснем та активувати кровообіг. Тим самим вона прискорює відновлення шкіри, активно зволожує. А за регулярного використання — ефективна для боротьби з постакне. В Love&Loss радять пройти курс із 10–15 процедур.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.