До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса і сила: Алла Барановська випускає Clipse Beauty Box

Українська інфлюенсерка, меценатка, засновниця мережі Clipse Алла Барановська представила новий Clipse Beauty Box. Всупереч обставинам, на знак подяки незламним українкам

Реклама

"Українські жінки наразі проходять безліч випробувань: пліч-о-пліч з чоловіками воюють на фронті, рятують життя пораненим, роблять неможливе як волонтери, піклуються про дітей у бомбосховищах, працюють в умовах вимкнення світла", — каже Алла Барановська, яка живе тим самим життям: збирає гроші для ЗСУ, підтримує бізнес та залишається з дитиною в Україні.

Clipse Beauty Box — легендарний прооєкт, що розпочався чотири роки тому. Як і решта подібних сервісів, він передбачає можливість придбати набір актуальних косметичних засобів за вигідною ціною. Але підхід до збору Clipse Beauty Box — справді ретельний. Завдяки боксам Clipse українки відкрили для себе нові бренди краси та нові засоби; змогли спробувати дуже дорогі засоби за комфортною ціною, а також призвичаїлися до думки, що це ідеальна ідея подарунка — найдорожчим або собі.

Clipse Beauty Box несе набагато більше сенсів, ніж звичайний, навіть найрозкішніший продукт. Це прояв піклування, спосіб висловити турботу й любов, це вияв жіночої сили, коли одна дбає про іншу — і в цьому дуже багато справжнього тепла й підтримки. Бокси Clipse часто стають героями благодійних кампаній. Так, у вересні 100 наборів косметики передали українським жінкам, тимчасово переміщеним разом з дітьми через війну.

На підтримку зимового запуску зняли кампанію, темою якої став лід: "Це символ надскладної зими, коли ворог намагається зламати українців фізично й морально, але ми залишаємося непереможними", — каже Алла Барановська. І додає, що цьогорічний бокс — це спроба розтопити лід і втому в серцях українців, які принесла війна, та нагадати, що попри все, життя триває й у ньому є місце для піклування та турботи про себе та близьких.

Про знімання варто сказати окремо. Його проводили 16 грудня, саме тоді, коли іранські дрони робили чергову терористичну атаку на об’єкти української інфраструктури. "Роблячи ці кадри, мені хотілося, щоб вони подавилися своїми шахідами, бо ми знімали цей кампейн 16.12.2022, у день масштабної ракетної атаки на Київ. Без світла, з генераторами, у холоді, без зв’язку. Навіть у таких складних умовах ми спроможні працювати, жити. Їх спроби знищити нас зіграли проти них. Ми вистоїмо, зробимо це гідно. Нехай ці бокси хоч трішки відігріють вас, дівчата", — емоційно та щиро написала Алла в своєму інстаграмі.

Виходить два новорічні бокси, які наповнені засобами для обличчя, тіла, волосся, декоративною косметикою та іншими приємними сюрпризами від партнерів. Clipse Beauty Box дає змогу заощадити до 70%, а також знайомить з новими та добре відомими на весь світ брендами: Givenchy, Kerastase, Gaston, Sepai, Nashi Argan, Genosys, Bellefontaine, Dr Jart, Elemis, Valquer, Nami Home.

Партнерами боксу незламності стали мультибрендовий бутик преміального текстилю та декору для дому Nami Home та найбільший український ритейлер люксових брендів Symbol.

Кожний покупець новорічного CLIPSE BEAUTY BOX може виграти взуття відBabe pay pls. Замовити бокс можна в instagram-акаунті проєкту.

Фото: Михайло Федорак.

На Аллі: Gasanova.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.