КУПИТИ КВИТКИ

5 головних б'юті-трендів сезону весна-літо 2025 з Тижня моди в Лондоні

На Лондонському тижні моди сезону весна-літо 2025 краса була головною темою для розмов у першому ряду показів. У JW Anderson, Erdem і Richard Quinn переважала андрогінна краса, а у Harris Reed, Simone Rocha і Tolu Coker все було сконцентровано навколо гламуру, кольору і фантазії. Ось п’ять ключових трендів, які панували на подіумах сезону весна-літо 2025 у Лондоні.

Бешкетницький шик

JW Anderson весна/літо 2025

Позагендерна краса була головним трендом Лондонського тижня моди: чисте природне волосся, андрогінний макіяж.

Реклама.

Образ clean girl еволюціонував: жодних рожевих рум’ян в Барбі стилі, натомість — зволожене сяйво, як у JW Anderson, де головна візажистка Лінсі Александер "зосередилася на елегантній та безумовній красі". Брови були підкреслені, щоб забезпечувати злегка маскулінний вигляд. Лінсі використала гелевий олівець Merit Brow 1990 та помадку Merit Brow 1980 Volumising Pomade, і збалансувала образ блідо-рожевим кольором для губ.

Erdem весна/літо 2025. Фотограф: Acielle / Style Du Monde

У Erdem шкіру моделей готували ​​ за допомогою кріотерапії 111Skin. "Ми працювали над шкірою моделей, протягом 5-7 хвилин обдуваючи їхні обличчя холодним повітрям температурою -40оC, — пояснює команда. — Ми також використовували лімфодренажні рухи на шиї, щоб зняти набряки та загострити контури обличчя. Ця техніка також сприяє звуженню пор і надає шкірі природного свіжого сяйва. Після ми використали маски під очі та на обличчя, щоб досягти миттєвого природного сяйливого блиску".

Розмальована вуаль

Roksanda весна/літо 2025

Вуалі можна було бачити на подіумах Roksanda, де стилістка з зачісок Анна Кофоне прикрила обличчя моделей напівпрозорими сітчастими тканинами, та у Richard Quinn. "Натхненням для образів на шоу Roksanda були роботи американсько-угорської художниці Агнеш Денеш, яка понад 40 років тому створила пшеничне поле на Мангеттені", — пояснює Кофоне. "Вона хотіла донести цю ідею бунтарства та природи та знайти способи наслідувати це у своїх силуетах та візерунках. А ми хотіли відобразити це у волоссі за допомогою контрастних текстур".

Richard Quinn, весна/літо 2025

Мрії, що сяють

Chopova Lowena весна/літо 2025

На подіумі Chopova Lowena завжди варто очікувати неординарних витівок. Серед грайливого міксу неонових фарб, двоколірних губ і блискучих очей, привертала увагу інкрустована підводка, яку створила візажистка Лорен Рейнольдс. Не обмежуючись повіками, візажистка розмістила блискітки під лінією вій, щоб створити wow ефект.

Tolu Coker весна-літо 2025

Віддаючи шану іммігрантським спільнотам, що утворилися в Сполученому Королівстві протягом 60-х і 70-х, та елегантному гламуру своєї матері, Олапеджі Кокер, Толу Кокер залучила Беа Світ, щоб створити б'юті образи для показу весна-літо 2025. "Було стільки джерел натхнення, у тому числі старий фотоархів Толу та ікони того часу, включаючи Етту Джеймс. Ми використали підводку для очей, щоб створити сексуальний чорно-білий образ, який, втім, залишався простим", – пояснює вона.

Створені Ефі Дейвіс із Toni and Guy перуки моделей були пишно збиті та зачесані назад за допомогою лаку для волосся та шпильок. Подібні зачіски, які можна було помітити і у Bora Aksu SS25, стали черговим аргументом у підтримку моди на гіпероб'ємні укладання. Знадобляться бігуді і лак для об’єму волосся, щоб повторити образ.

Bora Aksu, весна-літо 2025

Вії-пучки

Harris Reed весна/літо 2025
@charlottetilbury

Harris Reed відкрили Тиждень моди в Лондоні з химерними, ляльковими образами краси. Вії моделей затискали пінцетом та розділяли зубочисткою, щоб створити ідеальні пучки. Що стосується тіней, то ефірний блакитний колір взяли з набору тіней Charlotte Tilbury, який має вийти наступного року, а мерехтливу золоту бронзу — з бестселера бренду, набору тіней Queen of Glow Luxury Eyeshadow Palette.

Mains весна/літо 2025

У Mains відчувалася ностальгія за шкільними днями та переглядом мультиків. Погляд був підкреслений авангардними віями. "Я хотіла, щоб моделі були схожі на героїв аніме", — каже візажистка Чао Лі Сю. Ошатний, але з родзинкою образ втілював бунтівну красу. Лі Сю також намалювала моделям вампірські губи за допомогою олівців Bobbie Brown та об'ємного блиску. Ностальгічне гофро-волосся з’явилося завдяки Алі Пірзаде, який надав стрижкам піксі та хвостикам вигляд хутра.

Мерехтливі нігті

Манікюр на шоу Roksanda, @raelondonnails

У Roksanda майстриня манікюру Джорджія Рей створила простий і витончений мікрофренч, покривши нігті лаком Bio Sculpture. "В колекціях Roksanda завжди є ледь вловимий сутінковий елемент. Тому в пару помадам ми обрали темні "посмішки" манікюру. Покриття мало легке мерехтіння, і це привносило трохи гри в образ. Ще один манікюр, який ми створили для решти моделей, — глибокий бордовий манікюр, і на моделях із більш яскравим відтінком шкіри він виглядав абсолютно божественно".

Simone Rocha весна/літо 2025. @amaquashie

Перед показом Simone Rocha майстриня манікюру Ама Куаші прикрасила кінчики пальців моделей китицями з бісеру, і це найкращі прикраси для нігтів.

Simone Rocha весна/літо 2025. @amaquashie

Текст: Ranyechi Udemezue та Tracy Achonwa
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.