До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: найцікавіші образи з Тижня моди в Нью-Йорку

Тиждень моди в Нью-Йорку, який проходив з 6 по 11 вересня, відкрив місяць показів сезону весна-літо 2025. Традиційно в період Тижня моди на вулицях міста збираються модні ентузіасти, щоб похизуватися своїми стилізаціями й запустити хвилю трендів на найближчі сезони. З цієї нагоди vogue.ua зібрав найцікавіші образи з Тижня моди в Нью-Йорку.

Коко Роша
Коко Роша

Реклама

Не обійшлося без костюмів у яскравій анімалістичній інтерпретації. Супермодель Коко Роша з'явилася на вулицях Нью-Йорка у костюмі з принтом, який нагадує візерунок на тілі далматинців. Леопардовий total look теж привернув увагу реалістичним хижим принтом. Обидва образи об'єднала прихильність модниць до штанів палаццо та підборів.

Образи у свіжих яскравих відтінках теж були. Якщо до наймодніших кольорів осені-зими 2024/2025 увійшли темніші та теплі відтінки, то навесні нас очікуватимуть яскраві кольори. Також помітною залишається прихильність модниць до образів у стилі бохо. І якщо останні пів року ми частіше обираємо традиційніші формати стилізацій у цьому стилі, то вже після закінчення зими будемо сміливіше створювати власні варіації бохо-образів. Вільні штани, корсети та білі сорочки продовжують займати одне з ключових місць в гардеробі.

Частим вибором серед представниць стритстайлу були прозорі спідниці, які увійшли до трендів вуличної моди з Тижня моди в Нью-Йорку. Також помічені джинси з горизонтальними розрізами на стегнах, максісукні з принтом та різноманітні поєднання шортів бермудів з топами.

Photos: Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.