До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хмарний мікрофренч: новий тренд манікюру

На церемонії вручення нагород Австралійської академії кіно та телебачення AACTA в Австралії Марго Роббі з'явилася в розкішній вінтажній сукні Vivienne Westwood колекції 1998 року. Але не тільки це в образі акторки вразило уяву шанувальників. Роббі продемонструвала новий манікюр Cloudy Micro French. Розповідаємо про хмарний мікрофренч детальніше.

За манікюр Марго Роббі відповідала зіркова манікюристка Бетіна Гольдштейн. Бетіна — королева мінімалістичних, але не сумних рішень.

Реклама

Цього разу вона обрала для Роббі хмарний мікрофренч — варіацію французького манікюру, яка пропонує новий погляд на цей популярний образ.

@betina_goldstein

Особливість Cloudy Micro French в тому, що з першого погляду майже неможливо здогадатися, що з нігтями проводили складні маніпуляції: вони мають цілком природній вигляд, наче просто покриті прозорим лаком. Насправді це складна техніка, яка передбачає відсутність чіткої розділової між "посмішкою" та основою, і кольори при цьому — не контрастні (тілесний з яскраво-білою смужкою), а більш приглушені.

betina_goldstein

Важко сказати, чи приживеться цей тренд, — в суспільстві високий запит на більш явні дизайні. Втім, саме цей — межує з мистецтвом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.