До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Селена Гомес щойно зізналася, що не зможе виносити дитину

Селена Гомес щойно зізналася, що не зможе виносити дитину.

Щойно Селена Гомес поділилася дуже особистою інформацією — вона не зможе виносити власних дітей. Але це не означає, що про материнство для неї не може бути й мови.

Реклама

Відколи стало ясно, що Гомес та її бойфренд Бенні Бланко дуже серйозно налаштовані на стосунки, люди почали цікавитися, чи матиме пара дітей в майбутньому (переважно тому, що Бланко відкрито говорив про бажання мати дітей від Селени). У новому інтерв’ю Vanity Fair Гомес зізналася, що, хоч сама не може завагітніти, вона вже думає про інші способи мати дітей.

"Я ніколи про це не говорила, але, на жаль, я не можу виношувати власних дітей, — сказала Гомес в інтерв’ю. — У мене багато медичних проблем, які можуть поставити під загрозу моє життя та життя дитини. Про це я доволі довго горювала". Одним із альтернативних шляхів до батьківства було б сурогатне материнство, яке використовували такі знаменитості, як Кім Кардаш'ян і Періс Гілтон. Іншим шляхом — усиновлення. Гомес сказала, що відкрита для обох.

"Це не обов’язково має бути так, як я собі це уявляла, — продовжила Селена в інтерв’ю. — Я думала, це станеться, як у всіх. Але навіть якщо й ні, то я сприймаю це краще, ніж раніше. Богу дякувати, існує сурогатне материнство, існує всиновлення, а для мене це — величезний шанс. Я безмежно вдячна за можливості для людей, що вмирають від бажання стати мамами. І я одна з них. Вже передчуваю шлях, який маю пройти, — нехай він і буде іншим. За великим рахунком, це не має значення, — це буде моя дитина".

Селена Гомес зауважила, що до знайомства з Бланко вона планувала всиновити дитину, коли їй виповниться 35. Вона також розповіла про своє здоров’я та медичні ускладнення, зокрема пересадку нирки через вовчак. Але це перший раз, коли вона відкрито висловилася про власну фертильність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.