Байкерські чоботи: 5 модних образів, щоб бути в тренді цієї осені

Miu Miu тріумфально повернули байкерські чоботи в моду ще в сезоні осінь-зима 2022/2023. Грубі, з пряжками, до колін вони стали справжнім хітом на подіумі. У 2024 році цей тренд підхопили безліч брендів: від моделей зі штучно зістареної шкіри від Paris Texas до пар із металевими носками від Aeyde.

З вибором байкерських чобіт проблем немає, адже нині на ринку ви знайдете безліч варіантів у різноманітних цінових категоріях. Але як їх носити, щоб мати стильний вигляд? Ми надихнулися подіумними колекціями, вуличною модою та модними архівами, аби представити вам 5 стильних варіантів образів, які точно стануть у пригоді. Ці п’ять формул з байкерськими чоботами допоможуть вам мати стильний вигляд та бути в тренді цієї осені. Вибирайте те, що вам ближче, і сміливо експериментуйте з образами.

Короткі байкерські чоботи + біла сукня + худі + шкіряна куртка

Цей образ — справжній гіт. Ніжна біла сукня, об'ємний худі та класична шкіряна куртка в поєднанні з грубими чоботами створюють ефектний контраст. Додайте навушники, і ви готові підкорювати вулиці в абсолютно невимушеному й бездоганно стильному образі.

Байкерські чоботи + сірий кардиган + сітчаста спідниця

Складіть образ у стилі Miu Miu цієї осені: замшеві байкерські чоботи, сітчаста спідниця з візерунком і класичний кардиган. Щоб не мати надто "серйозний" вигляд, додайте в образ прозору тканину — спідниця міді від Dries Van Noten підходить ідеально.

Чорні байкерські чоботи + регбійка + джинси з широкими штанинами

Для мінливої осінньої погоди підійде комбінація з регбійки та широких джинсів. Додайте чорні байкерські чоботи від Vagabond і намисто на шнурку — і отримайте стильний образ на щодень.

Байкерські чоботи + сукня-комбінація + оверсайз піджак

Дайте вашим літнім сукням шанс і восени. Одягніть сукню-комбінацію разом із мереживним боді від Alaïa та байкерськими чоботами від Paris Texas. А для прохолодних вечорів оверсайз-піджак від COS додасть вбранню елегантності.

Чорні байкерські чоботи + легінси + біла сорочка

Не любите поєднання спідниць із грубими чоботами? Легінси — чудова альтернатива. Заправте їх у високі байкерські чоботи від Acne Studios, додайте білу оверсайз-сорочку від Filippa K і сумку на плече від Aspinal — мінімалізм і стиль в одному образі.

Популярне на VOGUE