До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні весільні тренди сезону весна-літо 2021

Попри тривалу пандемію, в цьому році весільний сезон таки має відбутися. Пропонуємо всім нареченим вже починати пошуки заповітного вбрання, а щоб було простіше визначитися з модним фасоном, тканинами і деталями образу, vogue.ua зібрав 7 головних трендів весільної моди сезону весна-літо 2021.

Oscar de la Renta
Квіткова аплікація

Ніжна квіткова вишивка, ажурні візерунки і флористична аплікація те, на чому базується класичне поняття весільної моди. З року в рік дизайнери продовжують закохувати наречених в жіночні, витончені і елегантні весільні сукні з рослинними орнаментами. Достатньо лише один раз поглянути на вінчальну сукню Pronovias, і захочеться швидше стати нареченою. Романтичний варіант весільної сукні показали Oscar de la Renta бренд розшив образ з ніжної сітки квітковими бутонами і пелюстками, а Viktor & Rolf зробили ставку на тривимірні флористичні аплікації.

Реклама
Pronovias
Oscar de la Renta
Viktor & Rolf
Банти

Банти — один з головних весільних трендів цього сезону. Дизайнери охоче взялися прикрашати ними як спинку суконь, так і передпліччя, і навіть талію. Так, Amsale декорували атласну білу сукню витонченим бантом на талії, Elie Saab розмістили гіпероб'ємний бант на розкішному весільному образі, український бренд Pollardi додав невагомий бант, що нагадує хмарку, а Viktor & Rolf прикрасили тендітне жіноче плече романтичним атласним бантом, що переходить у шлейф сукні.

Amsale
Pollardi
Elie Saab
Viktor & Rolf
Легке сяйво

Одним із найактуальніших і нових трендів весільної моди стало шляхетне сяйво. Так, вінчальні сукні, створені з блискучої невагомої тканини, що відсилає до зоряного неба, з'явилися в колекціях багатьох брендів. Monique Lhuillier запропонували пишний образ у відтінку срібла, Berta прикрасили легку сукню А-силуету мерехтливими блискітками, а український бренд Wona Concept зізнався в любові казковій блискучій сукні-бюстьє, в якій легко відчути себе справжньою принцесою.

Monique Lhuillier
Berta
Wona Concept
Чисті кольори і лінії

Мінімалістичні вінчальні сукні — класика весільної моди. Чисті відтінки, шляхетні матеріали, витончені лінії і лаконічний дизайн завжди будуть у тренді незалежно від сезону або року. Вибираючи весільну сукню, багато відомих наречених робили ставку саме на мінімалістичний дизайн. До таких дівчат належать принцеса Євгенія, княгиня Монако, Єва Лонгорія і Кортні Кокс. У нових колекціях сезону весна-літо 2021 кожна наречена зможе знайти собі елегантну весільну сукню з крепу, шовку або атласу. Eva Lendel запропонували силуетний варіант з відкритими плечима і довгим шлейфом, Galvan показали силуетний варіант з квадратним вирізом, а Kaviar Gauche оспівали шовкову сукню з високою горловиною, що відсилає до другої вінчальної сукні Меган Маркл.

Eva Lendel
Galvan
Kaviar Gauche
Королівська естетика

Весільні сукні, які уособлюють королівську естетику, модний тренд цього сезону. Так, пишні багатоярусні спідниці, десятки шарів ніжної сітки і фатину, довгі шлейфи і розкішний декор у вигляді перлів, квіткової вишивки і кристалів прикрасили весільні сукні в колекціях брендів весна-літо 2021. Elie Saab і Zuhair Mirad, як головні адепти королівського шику, показали гламурні сукні, що нагадують бальні образи принцес. Тим часом у колекції Pronovias з'явилася мінімалістична сукня, що складається з пишної спідниці і атласного корсета.

Elie Saab
Pronovias
Zuhair Murad
Розріз біля стегна

Ефектний розріз біля стегна, запозичений з вечірньої моди, цієї весни прикрашає весільні сукні. Так, ви можете вибрати білу сукню з крепу з глибоким V-подібним вирізом, хитромудрими драпіруваннями і розрізом біля стегна з колекції Galia Lahav, складносурядну сукню з розрізом на стегні і драпіруваннями з молочного шовку Vivienne Westwood, або піти під вінець у закритому елегантному мереживному вбранні з довгим рукавом Reem Acra. У будь-якому з цих образів успіх забезпечений.

Galia Lahav
Vivienne Westwood
Reem Acra
Мінісукні

У сезоні весна-літо 2021 довжина міні б'є всі рекорди. Дизайнери показали її не лише у своїх повсякденних колекціях, а й віддали данину поваги у весільних образах. Тепер цей модний тренд без зайвої ніяковості можна впроваджувати як друге вінчальне вбрання, або ж цей варіант підійде для скромної виїзної церемонії для найближчих, а також для цивільного розпису. Найкрасивіші весільні мінісукні показали Oscar de la Renta, Vivienne Westwood і Viktor & Rolf.

Oscar de la Renta
Vivienne Westwood
Viktor & Rolf

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.