До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зіркові пари, які одружилися в Лас-Вегасі

Є такий популярний вислів: "Що відбувається в Вегасі, назавжди залишається тільки у Вегасі", проте ця фраза не стосується весільних церемоній. В середньому, завдяки швидкому оформленню свідоцтв про шлюб, щорічно в місті укладають шлюб 120 000 пар. За минулі роки серед них було і багато зіркових пар, які вважали за краще зв'язати себе узами шлюбу в каплицях в центрі міста. Vogue.ua вирішив зібрати список найкращих зіркових весіль у Лас-Вегасі починаючи з 1980-х років і до наших днів.

Брюс Вілліс і Демі Мур
Лілі Аллен і Девід Харбор

7 вересня 2020 року співачка Лілі Аллен і її коханий актор Девід Харбор, відомий за роллю шерифа Джима Хоппера в серіалі "Дуже дивні справи", зіграли весілля в Лас-Вегасі. Церемонія одруження пройшла в каплиці Graceland Wedding Chapel, де пару розписав двійник Елвіса Преслі. У якості весільного вбрання Аллен вибрала елегантну двобортну сукню Dior довжини міні. Харбор написав жартівливий пост у своєму Instagram і розповів про божевільні обставини їхнього весілля: "На весіллі, організованому самим королем, народна принцеса вийшла заміж за відданого, низького походження, але доброго власника кредитної карти в рамках прекрасної церемонії, освітленої попелястим небом палаючого штату, що знаходиться за багато миль звідси, в розпал глобальної пандемії". Святкова вечеря була скромною — новоспечена сім'я вирушила їсти бургери і картоплю фрі в In-N-Out Burger.

Реклама
Весілля Лілі Аллен і Девіда Харбора
Софі Тернер і Джо Джонас

Лише через кілька годин після того, як Jonas Brothers виступили на Billboard Music Awards 2019, Джо Джонас одружився з Софі Тернер у знаменитій маленькій білій каплиці Лас-Вегаса. На церемонії одруження, організованій Елвісом, Софі Тернер ішла до вівтаря в лаконічному шовковому комбінезоні українського бренду Bevza під акустичну версію пісні "Speechless". Свій образ наречена доповнила золотими мюлями Loeffler Randall і невеликою фатою. Нік Джонас і Кевін Джонас виступили в ролі свідків на весіллі. Пізніше, в тому ж році, Софі і Джо зіграли пишне весілля в Провансі.

Софі Тернер і Джо Джонас

Брітні Спірс і Джейсон Аллен Олександр

У 2004 році Брітні Спірс вийшла заміж за свого друга дитинства Джейсона Аллена Олександра в маленькій білій весільній каплиці. Це був недовгий шлюб — Спірс і Олександр розірвали свої стосунки всього через 55 годин. Церемонія пройшла вельми незвично: наречену в рваних джинсах і бейсболці вів до вінця шофер лімузина після бурхливої ​​ночі в клубі Ghostbar.

Брітні Спірс
Брюс Вілліс і Демі Мур

Брюс Вілліс і Демі Мур оголосили про своє весілля 21 листопада 1987 року — урочистість відбулася в центрі Лас-Вегаса. У травні 2020 року актриса поділилася архівним весільним знімком у своєму Instagram-акаунті, щоб вшанувати пам'ять покійного музиканта Літла Річарда, який уклав їхній шлюб. Попри те, що пара розлучилася 20 років тому, вони, як і раніше, залишаються в дружніх стосунках. Так, під час карантину вони неодноразово проводили час разом зі своїми доньками.

Весілля Брюса Вілліса і Демі Мур
Майкл Джордан і Хуаніта Ваной

Після заручин у 1987 році Майкл Джордан і його перша дружина Хуаніта Ваной одружилися в 1989 році в маленькій білій весільній каплиці. Вони приїхали на таксі о 2:30 ранку для укладення союзу, який тривав 17 років. У 2006 році Хуаніта отримала $ 168 млн відступних, що зробило це розставання найдорожчим публічним розлученням на той час.

Майкл Джордан і Хуаніта Ваной
Сара Мішель Геллар і Фредді Принц-молодший

Хоча весілля Сари Мішель Геллар і Фредді Принца-молодшого відбулося в 2002 році в Мексиці, де наречена була одягнена у весільну сукню Vera Wang, партнери по фільму "Скубі-Ду" одружилися в легендарній маленькій білій весільній каплиці за кілька місяців до цього. За голлівудськими мірками союз Геллар і Принца-молодшого можна назвати дійсно міцним — на сьогодні вони є однією з небагатьох зіркових пар, чиї стосунки почалися ще в 1990-х і збереглися донині.

Сара Мішель Геллар і Фредді Принц-молодший

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.