До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Незабутні весілля знаменитостей у 2020 році

Через пандемію коронавірусу багато знаменитостей перенесли свої весілля, які мали відбутися у 2020 році. Проте частина зірок все-таки встигла взяти шлюб до карантину або з настанням його послаблення. З-поміж них принцеса Беатріс й Едоардо Мапеллі Моцці, супермодель Наталія Водянова й Антуан Арно, Скарлетт Йоганссон і Колін Жост, Памела Андерсон і кінопродюсер Джон Пітерс та багато інших знаменитостей. Vogue.ua згадує весілля 2020 року, які найбільше запам’яталися.

Весілля Вікторії Черетті й Маттео Міллері
Принцеса Беатріс та Едоардо Мапелло Моцці

17 липня 2020 року на таємній церемонії одруження заприсяглися у вірності й любові принцеса Беатріс та Едоардо Мапелло Моцці. Вінчання відбулося в каплиці Всіх Святих на території королівської резиденції Роял-лодж у Віндзорі. На таїнстві вінчання були присутні королева Єлизавета II зі своїм чоловіком принцом Філіпом і найближчі члени родини. Принцеса Беатріс вбралася у вінтажну сукню Norman Hartnell, яка належить її бабусі. Сукню пошито з тафти відтінку слонової кістки, прикрашено рукавами з найлегшої органзи та інкрустовано діамантами.

Реклама
Весілля принцеси Беатріс та Едоардо Мапелло Моцці
Скарлетт Йоганссон і Колін Жост

У жовтні стало відомо про ще один зірковий союз. Скарлетт Йоганссон і Колін Жост стали чоловіком і дружиною. Пара захотіла залишити цю щасливу подію в таємниці, проте благодійна організація Meals on Wheels опублікувала пост в Instagram, у якому повідомила про весілля Скарлетт і Коліна.

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост
Наталія Водянова і Антуан Арно

19 вересня, після 9 років стосунків, супермодель Наталія Водянова та французький мільярдер Антуан Арно офіційно стали чоловіком і дружиною. Закохані розписалися в паризькій мерії в присутності мера міста Анн Ідальго. Для розпису Наталія вибрала елегантну молочну сукню з колекції Ulyana Sergeenko Couture осінь-зима 2020/2021. Вбрання в стилі 1940-х з відкладним коміром, об'ємними рукавами й вишуканою вишивкою на грудях супермодель доповнила білим поясом.

Весілля Наталії Водянової та Антуана Арно
Тоні Гаррн та Алекс Петтіфер

2 жовтня німецька топмодель Тоні Гаррн, відома як "ангел" Victoria's Secret і колишня кохана Леонардо Ді Капріо, вийшла заміж. Обранцем Тоні став актор Алекс Петтіфер, який виконав головну роль у фільмі "Громобій". Весілля відбулося в палаці Berner Schloss у Гамбурзі, а пара поділилася щасливим знімком в Instagram.

Весілля Тоні Гаррн і Алекса Петтіфера
Молодший син Сильвіо Берлусконі Луїджі та Федеріка Фумагаллі

7 жовтня молодший син колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі Луїджі взяв шлюб з Федеріко Фумагаллі. Церемонія вінчання відбулася в камерному форматі в каплиці Сан-Сигізмондо базиліки Сант-Амброджо в Мілані. Зі своєю нареченою Луїджі познайомився дев'ять років тому під час навчання в університеті Бокконі. Після офіційної частини була вечірка для 40 близьких гостей у сімейному маєтку в Макеріо.

Весілля молодшого сина Сільвіо Берлусконі Луїджі та Федеріки Фумагаллі
Вікторія Черетті й Маттео Міллері

1 червня 2020 року топмодель Вікторія Черетті вийшла заміж за учасника диджей-дуету Tale of Us, музиканта Маттео Міллера. Як відомо, пара почала зустрічатися на початку цього року. Романтична церемонія одруження пройшла на іспанському острові Ібіца. Для весільної сукні Вікторія вибрала вишуканий молочний образ з колекції Jacquemus. Наречена доповнила його мінімалістичною фатою й акуратним золотим браслетом.

Лакі Блю Сміт і Нара Азіза
21 лютого 2020 року, коли в Мілані в самому розпалі був Тиждень моди і його вже лихоманило від новин про спалах коронавірусу на півночі Італії, супермодель Лакі Блю Сміт одружився зі своєю коханою Нарою Азізе. Пара зіграла богемне весілля на пляжі в Каліфорнії. Наречений був одягнений в небесно-блакитний костюм з атласними вилогами, а Нара вибрала для врочистості атласну сукню кольору слонової кістки з довгими рукавами й ефектним вирізом на грудях Orseund Iris.
Памела Андерсон і Джон Пітерс

Для свого п’ятого союзу Памела Андерсон вибрала таємну весільну церемонію. Так, 20 січня 2020 року в 52 роки Памела вийшла заміж за 74-річного американського продюсера Джона Пітерса в Малібу в оточенні своїх близьких. Попри те, що вони були парою ще в 1989 році, вони нарешті сказали одне одному своє заповітне "Так".

Памела Андерсон і Джон Пітерс
Ставрос Ніархос і Дарія Жукова

18 січня на швейцарському гірськолижному курорті в Санкт-Мориці мільярдер Ставрос Ніархос і бізнеследі Дарія Жукова відсвяткували своє весілля в оточенні представників монархії з усього світу. На врочистостях була Шарлотта Казірагі, грецька принцеса Марія-Олімпія і принцеса Беатріс, а також такі зірки, як Кеті Перрі, Кейт Гадсон, Міучча Прада і Карлі Клосс. Весілля обійшлася приблизно в 6,5 мільйона доларів. Наречена з’явилася у весільній сукні Valentino з високим коміром, довгими рукавами й ефектним шлейфом.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.