До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталя Водянова переносить весілля з Антуаном Арно

Наталя Водянова повідомила шанувальникам, що її весілля з Антуаном Арно переноситься через пандемію коронавірусу на рік. В інтерв’ю Маші Федоровій (головна редакторка Vogue Russia. — Прим. ред.) вона розповіла, що саме в ці дні могла перебувати на передвесільному дівич-вечорі з подругами на Коста-Риці, але зараз ситуація не дає змоги цього зробити, а вносити корективи в до дрібниць продумане свято вона не хоче. "Весілля планували на червень і сукня вже майже готова, але все довелося перенести. Причому Антуан запропонував перенести його на осінь, але мені хочеться саме літнього весілля, тому вирішили відкласти його на рік", — розповіла Водянова.

Наталя Водянова й Антуан Арно

Нагадаємо, що інформацією про майбутнє весілля топмодель поділилася із шанувальниками в ніч із 31 грудня 2019 року на 1 січня 2020 року. Вона опублікувала світлину, на якій вони з Антуаном Арно, спадкоємцем fashion-холдингу LVMH, перебувають на березі хвилястого моря, а в неї на руці красується каблучка на знак заручин.

Реклама
Наталя Водянова й Антуан Арно

Шанувальники моделі вже відреагували, що весілля у 2021 році заразом стане й святкуванням 10-річчя їхніх відносин. Водянова й Арно почали зустрічатися у 2011 році й у них вже є двоє спільних дітей — 6-річний син Максим і 4-річний Роман. Також у Наталі є троє дітей від першого шлюбу — дочка Нева, сини Лукас і Віктор, які також живуть з ними.

<b>Vodianova_Arno</b>

До речі, Наталя Водянова не єдина знаменитість, яка скасувала весілля через пандемію коронавірусу. Нещодавно з подібними заявами виступили співачка Дженніфер Лопес і актриса Емма Стоун.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.