До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшло весілля молодшого сина Сильвіо Берлусконі, Луїджі

Попри пандемію Covid-19 весілля тривають, хоч і в камерному форматі. Днями стало відомо про ще один щасливий шлюб. 7 жовтня молодший син колишнього прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, Луїджі, одружився. Церемонія вінчання пройшла в закритому форматі в каплиці Сан-Сигізмондо базиліки Сант-Амброджо в Мілані. Нареченою Луїджі стала Федеріка Фумагаллі, з якою він познайомився дев’ять років тому під час навчання в університеті Бокконі. Після офіційної частини відбулася вечірка для 40 близьких гостей у сімейному маєтку в Макеріо.

Весілля Луїджі Берлусконі й Федеріки Фумагаллі

Всі подробиці свята тримають у таємниці, проте нині стали відомі деталі весільного образу нареченої. Для церемонії одруження Федеріка Фумагаллі вибрала пишну сукню, розшиту мереживом шантильї з об’ємними рукавами-ліхтариками Alessandra Rich. Її подруга і дизайнерка Алессандра Річ упродовж чотирьох місяців працювала над дизайном вінчальної сукні майбутньої місіс Берлусконі. Наречена доповнила образ лаконічною білою фатою, шовковими довгими рукавичками й діамантовою брошкою, яку мати нареченого, актриса Вероніка Ларіо, подарувала їй вранці в день церемонії. У руках Федеріка тримала ніжний букет з кремових голландських троянд.

Реклама
Весільний образ Федеріки Фумагаллі
Весільний образ Федеріки Фумагаллі
Весільний образ Федеріки Фумагаллі

Пізніше наречена перевдяглася в елегантну сукню без бретельок Alessandra Rich. Лаконічну силуетну сукню з високим розрізом біля стегна прикрашали рюші з органзи й ґудзики з кристалами. Подружки нареченої цього дня також були у вбранні Alessandra Rich з колекції весна-літо 2020. Більше фото з весілля Луїджі Берлусконі й Федеріки Фумагаллі дивіться в нашій галереї.

<b>свадьба младшего сына Сильвио Берлускони Луиджи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.