До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарлетт Йоганссон вийшла заміж за Коліна Жоста

Далеко не кожна зіркова пара мріє про пишну весільну церемонію, особливо коли не йдеться про перший шлюб. Для багатьох набагато приємніше зберегти своє свято в таємниці й позбутися зайвих очей. Саме так вчинила Скарлетт Йоганссон, яка минулими вихідними вийшла заміж за Коліна Жоста. Закрита весільна церемонія відбулася в Нью-Йорку в присутності найближчих родичів і друзів пари, і, звісно ж, із дотриманням усіх запобіжних заходів через пандемію.

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост

Новину про щасливу подію опублікувала благодійна організація Meals on Wheels, оскільки "весільним побажанням" Йоганссон і Жоста було привернення уваги до організації, яка бореться з голодом серед літніх людей. Зображення порома на Стейтен-Айленді — данина поваги рідному місту Жоста (на початку цього року він написав для The New Yorker про свою подорож у школу на поромі).

Реклама

У травні 2019 пара заручилася через два роки стосунків. Для Скарлетт це буде третій шлюб, тоді як для Коліна — перший. Раніше актриса була одружена з актором Раяном Рейнольдсом упродовж трьох років, а після побралася з французьким бізнесменом Роменом Доріаком, від якого має дочку Роуз.

Скарлетт Йоханссон и Колин Жост поженилисьСкарлетт Йоганссон і Колін Жост

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост — далеко не єдині знаменитості, які зіграли скромне весілля цього року. Девід Гарбор і Лілі Аллен нещодавно одружилися в Лас-Вегасі в каплиці Graceland Wedding Chapel. Пару розписав двійник Елвіса Преслі, а потім молодята влаштували гостину в In-N-Out Burger. Тим часом Емма Стоун і Дейв Маккері таємно одружилися у вересні. Загалом у минулому можна згадати десятки прикладів невеликих весільних церемоній. Наприклад, Мішель Вільямс таємно вийшла заміж за музиканта Філа Елверума на церемонії в північній частині штату Нью-Йорк. Серед зірок, яким вдалося побратися без галасу й метушні, також Емі Шумер, Бейонсе, Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс і багато інших. Vogue.ua зібрав 20 весіль знаменитостей, про які мало що відомо.

<b>скромные свадьбы знаменитости</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.