До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталя Водянова вийшла заміж

Супермодель Наталя Водянова вийшла заміж за французького мільярдера Антуана Арно, з яким зустрічалася впродовж 9 років. Закохані розписалися в паризькій мерії 19 вересня в присутності мера міста Анн Ідальго, але світлинами радісної події Водянова поділилася тільки тепер на своїй сторінці в Instagram. На кадрах щаслива пара міцно тримається за руки, а гості обсипають їх пелюстками білих троянд. Наталя тримає в руках зелений букет нареченої, а Антуан — свідоцтво про шлюб.

На врочисту церемонію супермодель вбралася в елегантну молочну сукню в стилі 1940-х з колекції Ulyana Sergeenko Couture осінь-зима 2020/2021. Сукня з відкладним коміром, об’ємними рукавами й вишуканою вишивкою на грудях підкреслила струнку й тендітну фігуру Водянової. Арно також мав бездоганний вигляд у синьому брючному костюмі бренду Berluti, який він очолює.

Реклама

Про заручини Водянова повідомила на початку січня 2020 року на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши каблучку з великим діамантом обгранкування груша й підписом до фото: "Цей рік був прекрасним і дуже пам’ятним. 2020 рік, ось і ми". Молодята мали побратися 27 червня в абатстві Сен-П'єр-д'Овіллер, але дату перенесли через пандемію коронавірусу. Нині ж пара влаштувала скромну церемонію, а пишні врочистості з вінчанням у церкві, за словами Водянової, заплановано на іншу дату.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.