До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно одружилися. Таємна церемонія закоханих відбулася в Лас-Вегасі на цих вихідних, як повідомляє видання People. Стало відомо, що 16 липня зірки отримали свідоцтво про шлюб в окрузі Кларк, штат Невада. У документі вказані їхні справжні та повні імена: Бенджамін Геза Аффлек і Дженніфер Лінн Лопес.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Про власне церемонію, яка відбулася в цю суботу, мало що відомо, однак вдалося знайти перші знімки з приватних урочистостей. "Весілля було супермаленьке, — розповіли інсайдери People. — Там були мама й діти [Дженніфер]. Вони просто хотіли одружитися, тож одружилися". Згідно з документами, отриманими Los Angeles Times, Лопес також планує юридично змінити своє ім’я на Дженніфер Аффлек.

Реклама

Пара заручилася ще у квітні цього року, а про свої стосунки оголосила в травні 2021 року, відновивши роман через 19 років. Нагадаємо, що зірки познайомилися під час знімання фільму "Джильї" у 2001 році й були заручені наприкінці 2002 року. Зрештою вони розлучилися у 2004 році й назвали причиною розриву надмірну увагу ЗМІ. Нині пара вирішила не афішувати власного весілля, адже саме публічність завадила їм бути разом у минулому.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

"Мені так пощастило, я щаслива й пишаюся бути з ним, — сказала Лопес про Аффлека на початку цього року. — Це прекрасна історія кохання, адже ми отримали другий шанс… Я почуваюся дуже щасливою і тішуся, що перебуваю у щасливих і повних стосунках, і я хочу зробити все можливе, щоб захистити їх та зберегти в безпеці".

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.