До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інопланетний гість: смарт-маска UFO FOREO. Тест редакції

Promotion

Редакція Vogue.ua тестує модну смарт-маску для обличчя UFO FOREO і розповідає свої враження.

Реклама
Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO

LED-терапія – тренд у догляді останніх півтора року. Вчені з'ясували, що колір світлової хвилі (і її довжина) впливає на шкіру по-різному: червоний стимулює кровообіг, зволожує і допомагає звузити пори, зелений заспокоює і знімає роздратування, синій – відмінний антисептик, жовтий стимулює лімфодренаж, блакитний зволожує і зберігає вологу в шкірі, білий – знімає стрес, фіолетовий – виводить токсини.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO

Донедавна LED-терапію (вона відмінно поєднується практично з будь-якими інтенсивними методиками) можна було робити тільки в салоні; для помітного ефекту потрібний курс в 10 процедур. Так було до тих пір, поки шведська компанія FOREO, розробник високотехнологічних гаджетів по догляду за шкірою, не взялася об'єднати світлову терапію, звукові вібрації і активні маски-патчі. Прилад назвали UFO, забезпечили інструкціями – і запустили продаж. Трапився Instagram-бум: футуристичні диски виявилися настільки фотогенічними, що якби вони могли прокидатися, то прокинулися б знаменитими. Сьогодні вони продаються в київському Sanahunt, купити їх може будь-хто. І, звичайно, крім вражаючого дизайну, вони вирізняються супервластивостями. Головне, розібратися, як все діє. Цю місію взяла на себе редакція Vogue.ua.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO@elle_mio
Олена Пономаренко, б'юті-редактор

"Не можу її розпакувати", – пишу в direct колезі, обкладена манікюрними ножицями, ножами і манікюрними паличками з апельсинового дерева. Щоб відкрити пластикову коробку з цінним вмістом, потрібна вправність, як при відкриванні устриць. Секрет: треба гарненько підчепити гострим ножем стик верхньої і нижньої частин – і розсунути "стулки". Коробка більше не знадобиться, тому з нею можна не панькатися. Спойлер: це єдина складність у поводженні з приладом.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO

"Схоже на іграшку для дорослих!", – через хвилину доповідаю в direct. Приємна на дотик, зроблена з технологічного силікону, що нагадує одночасно макарунс і літаючу тарілку, моя смарт-маска вміє пульсувати, змінювати підсвічування і температуру.

Зрозуміло, я самовпевнено спробувала обійтися без інструкції, довіритись інтуїції. Зрозуміло, все-одно довелося читати правила. Власне, правило тільки одне: треба завантажити додаток FOREO. Зареєструватися (потрібно вказати тип шкіри, вік, кількість випитої за день води). І синхронізувати UFO з телефоном (це тільки звучить страшно, насправді досить включити гаджет і активувати Bluetooth). А далі – слідувати інструкціям, які з'являються на екрані.

@byaleserra

Перший крок – взяти в руки маску. Масок у FOREO багато, можна вибирати залежно від стану і потреб шкіри. Кожна упакована окремо в пакетик-саше, як патч. На зворотному боці – штрих-код. Його треба зісканувати (про це послужливо нагадає додаток).

Другий крок – розпакувати маску і закріпити її на UFO спеціальним перснем.

Третій крок – слідувати підказкам програми. Програма впливу – пульсація, світло, зміна температур – визначається залежно від типу маски. У вечірній Call it a Night, наприклад, це червоне світло, звукові коливання і термотерапія. У денній Make My Day це чергування режимів: нагрівання та охолодження, червоного і блакитного світла

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO

Приладом треба ковзати по обличчю і шиї, і, таким чином, круговими рухами розподіляти маску по поверхні шкіри. Я прекрасно знаю, що масаж підсилює дію будь-якого засобу на 20% (цим і пояснюється мода на всілякі масажери, від копійчаних нефритових до дорогих роликових). Але хто знаходить час на масаж, коли треба так багато всього встигати? У випадку з UFO робити нічого не треба: він сам видає пульсацію, сам масажує шкіру, сам розганяє кровообіг. При цьому, м'який голос в додатку підказує дихати глибше, насолоджуватися кожною секундою процедури – як майстер в спа-центрі. І це дуже приємно. Начебто моєму FOREO дійсно не байдуже те, як я себе почуваю, в якому стані моя шкіра, і чи потрібна мені порція справжньої турботи.

Смарт-маска для лица UFO, FOREO@foreo_uk

Процедура триває кілька хвилин (її можна повторити). До речі, пакетик після використання не треба викидати: у ньому ще стільки есенції, що вистачить на п'ятьох. Я використовую залишки для тіла – просто розподіляю її і даю змогу втягнутись.

UFO після використання треба сполоснути водою – він водонепроникний. І поставити на підставку (додається). Такий милий марнославний момент: "Зверніть увагу, що у мене в ванній". Коли розрядиться – зарядити (USB-шнур теж в комплекті).

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO@thebeautypalate

За підсумком можу сказати, що моя мрія – повноцінний салонний догляд вдома – реалізована сповна. FOREO можна брати у відрядження і на вікенди, можна користуватися ним перед вечіркою і в будні, коли тільки й думаєш, що про дедлайни. І найприємніше – якщо зробити зранку маску (ми пам'ятаємо, витрати часу – мінімальні), ти зустрічаєш день з відчуттям, що вже зробив щось важливе для себе і своєї шкіри. Неоціненно.

Віолетта Федорова, старший редактор Vogue.ua

Світ б'юті завжди здавався мені якимось складним. Легше було купити засіб,що працює, "як у подруги", а не вчитуватися в склади десятків баночок. Такий консерватизм з одного боку допомагає не купувати зайвого, а з іншого – не дає змоги відкрити щось дійсно цікаве. Тому на пропозицію спробувати інноваційну смарт-маску для обличчя FOREO UFO я відреагувала з ентузіазмом. Б'юті-редактор Олена Пономаренко переконала мене однією фразою – це салон краси в твоїй долоні.

Уже вдома я почала розбиратися, як працює FOREO UFO, і чому б'юті-блогери з усього світу на youtube співають йому оди. У коробці мене чекав круглий пристрій ніжно-рожевого кольору і набір масок для обличчя у вигляді просочених дисків. Для початку на сайті бренду я подивилася відео, в якому мені розповіли, що потрібно встановити на смартфон додаток FOREO, зареєструватися, ввести свої дані: вік, вагу, стан шкіри, відносини зі спортом і кількість спожитої в день води. Потім по Blutooth я поєднала девайс з додатком, вставила в нього диск з маскою і відсканувала штрих-код з упаковки маски. В результаті програма сама включила UFO, налаштувала необхідний режим і мені залишилося тільки 90 секунд водити по обличчю пристроєм, розподіляючи маску рівномірно. В цей час на екрані дівчина показує як краще це робити – я повторюю все за неї, то відчуваю, як обличчя розігрівається під дією UFO-випромінювання, то відчуваю приємний холодок.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO

Принцип роботи FOREO UFO простий і складний одночасно. Пристрій за допомогою T-sonic пульсації і LED-світла активує маску, готує шкіру до максимального її сприйняттю, а мені залишається тільки насолоджуватися спочатку процесом, а потім результатом.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO@elle_mio

До речі, про головне, про результати. Почала користуватися я масками FOREO UFO після поїздки в Одесу, причому потягом. Що таке українські потяги влітку, краще зайвий раз не розповідати. Скажу коротко – шкіра була не в найкращому стані. Загострилися дрібні висипання, блиск в Т-зоні не покидав, а чутливість стала просто критичною. Через кілька днів після використання приладу я помітила, що лоб став набагато чистішим, а шкіра не такою блискучою. До того ж, після цього 90-секундного догляду мені постійно хотілося її гладити, аж надто м'якою вона ставала.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO@elle_mio

Попереду у мене відпустка, і я точно візьму з собою нового друга, який займає мало місця і часу, а результат дає 100%.

Аліса Ілієва, менеджер спецпроектів Vogue

Обожнюю все, що пов'язане з б'юті-інноваціями і експрес-процедурами. У моєму ритмі життя дуже мало часу не тільки для догляду, але і в цілому для сну. Тому шкіра постійно потребує якісного і дієвого догляду. Всі новинки завжди пробую на собі, особливо якщо обіцяють швидкий результат, так би мовити, "на обличчя", і легке застосування в домашніх умовах.

@ilievalisa

FOREO, схоже, зробили невелику революцію в моєму б'юті-просторі, так і загалом в моїх уподобаннях у використанні гаджетів краси. Для мене критично важливий розмір пристрою: він не повинен займати половину полки в моїй ванні. Я б'юті-голік, і всі мої засоби і так давно вже туляться в обмеженому просторі. І новий величезний прилад точно б ніколи у мене не прижився, навіть якби творив якусь магію. Я б краще сходила в салон і отримала релакс-терапію.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO

Тепер у мене суперзручний, маленький і екстрашвидко дієвий гаджет, який поєднує в собі кілька режимів. Він здатний нагрівати, охолоджувати і масажувати шкіру, тим самим, посилює дію масок. Інструкція до нього – простіша, ніж у електричної зубної щітки.

@foreo_uk

Просто встановлюєте програму на свій смартфон, підключаєтеся по bluetooth і робите все відповідно до зрозумілих інструкцій. У мене ходові 2 маски: ранкова і нічна. Нічну люблю більше – просто за те, що відчуваю, як підготувала шкіру до сну, повністю розслабила м'язи обличчя – і вже не потрібно нікуди бігти.

@ilievalisa

Важливий позитивний момент – швидкість застосування. Для такої маски потрібно в цілому до 5 хвилин, разом з часом підготовки шкіри, нанесенням маски і проведенням самої процедури. FOREO UFO абсолютно простий у догляді: після процедури його достатньо промити теплою водою, поставити на підставку і час від часу заряджати через usb-провід.

Смарт-маска для обличчя UFO, FOREO@louiseanderssons.se

FOREO UFO можна знайти в б'юті-корнері Sanahunt Luxury Department Store, де зібрані найкращі нішеві бренди з усього світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.