До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привіт, літо: б'юті-засоби для ідеальної відпустки

Vogue.ua вибирає аромати, а також засоби по догляду за шкірою і волоссям, які особливо потрібні влітку. Всі засоби можна знайти в б'юті-корнері Sanahunt Luxury Department Store, де зібрані найкращі нішеві бренди з усього світу.

Outrageously Vibrant, Diana Vreeland
Outrageously Vibrant, Diana Vreeland

Чудова літня суміш жасмину і сандалового дерева. Характеру і магнетизму їй надає червоний перець.

Реклама
​Basilico & Fellini, Vilhelm Parfumerie
​Basilico & Fellini, Vilhelm Parfumerie

Це рідкісний фруктовий фужер. У ньому поєднується непоєднуване, а композиція запам'ятовується з першого вдиху. Базилік і драконове яблуко (пітахая), інжир, фіалка, свіжа трава і сіно – це любов.

Music for a While, Frédéric Malle
Music for a While, Frédéric Malle

Втілює мрії про тропічні канікули: в ньому змішалися ананас, пачулі і ваніль. Не дають йому перетворитися в десерт освіжаючі ноти лаванди і герані.

Épine de Rose, Mizensir
Épine de Rose, Mizensir

Пряний, деревний чоловічий Épine de Rose, Mizensir ідеальний для прохолодних вечорів. У його композиції свіжі ноти мандарина і імбиру вигадливо змішані з тягучим удом. Згодом стає відчутною болгарська троянда, присипана рожевим і чорним перцем, а в базі деревні ноти переплітаються з ладаном.

California Snow, A Lab On Fire
California Snow, A Lab On Fire

Тонкий, прозорий, як води гірського озера, California Snow альтернативної нішевої марки A Lab On Fire створює відчуття чистоти і свіжості. Він послужить ковтком прохолоди в жаркі дні, до того ж його можна ділити з коханою людиною. Найбільше в композиції відчутні ромашка, сіно і лаванда.

Viper Green, Ex Nihilo, та Aqua Celestia Forte, Maison Francis Kurkdjian
Viper Green, Ex Nihilo, та Aqua Celestia Forte, Maison Francis Kurkdjian

Свіжі, прохолодні аромати необхідні в спеку. Viper Green, Ex Nihilo, – союз гальбанума, ветівера і мандарина, а новий Aqua Celestia Forte, Maison Francis Kurkdjian, – гімн лайму, м'яті, квітам смородини.

Rehab, Initio
Rehab, Initio

Мультигендерний Rehab, Initio огортає солодкими димними нотами пачулі і ванілі та врівноважує цю розкіш лавандою і тютюном.

Тріо літніх ароматів Kilian
Love The Way You Feel, Love The Way You Taste та Moonlight In Heaven Croisiere, все – Kilian

У серії Miami Vice два аромати-враження: Love The Way You Taste з нотами м'яти, магнолії, лимона, ветівера, зелені і Love The Way You Feel, який відтворює ілюзію відпочинку на островах. Він пахне лосьйоном для засмаги, екзотичними квітами тіаре, кокосом, ваніллю, іланг-ілангом. Аромат "на двох", який заощадить місце в багажі, – новий Moonlight In Heaven Croisiere, Kilian. Квітково-фруктовий, соковитий, плотський і радісний, він спалахує цитрусовими, переливається ласими нотами манго, бобів тонка і кокосового молока, тане жасмином.

Лаки для ногтей у відтінках: Bright Ambition Not Invited, Claridge Gardens Stay Bright Neon, Jeans Pur Lease, все – Nails Inc.

Яскраві відтінки лаків – ідеальний вибір для вихідних і відпусток.

Лосьон та емульсія Sakura, Evidens De Beauté
Лосьон і Емульсія Sakura, Evidens De Beauté

Лосьйон Sakura Youth Bloom з нової лінії для юної шкіри вирівнює pH і діє як пре-сироватка, а емульсія працює як матуюча вуаль з ефектом захисту від UVA і UVB-променів. У їх складі – екстракти сакури і гінкго білоба, яке на Сході називають деревом життя – це найстаріша рослина на землі, що існувала задовго до динозаврів. Його екстракт допомагає звузити пори і вирівняти тон.

Зволожуючі засоби для волосся, Christophe Robin
Зволожуючий крем для волосся і зволожучий спрей-димка, Christophe Robin

Зволожуючий крем для волосся з ароматом сандалу підходить для щоденного застосування, глибоко проникає в структуру волосся і зволожує їх без склеювання. Зволожуючий спрей-міст – незмивний догляд, якого вимагає пофарбоване волосся і сухуваті кінчики. У його складі – 98% натуральних інгредієнтів, включно гелем алое вера, що заспокоює шкіру голови. Спрей надає м'якості, добре зволожує і полегшує розчісування.

Дорожні ультразвукові гаджети, Foreo

Використовувати звичний догляд і не переходити на компромісні засоби допомагає марка Foreo. Вона випускає гаджети, які зручно брати з собою в дорогу – вони займають мінімум місця, майже невагомі, але вирішують безліч завдань одночасно – і на найвищому рівні.

Масажер для шкіри навколо очей Foreo Iris, електрична ультразвукова зубна щітка, щітка для обличчя Luna, ультразвукова силіконова зубна щітка ISSA, все – Foreo

Масажер для шкіри навколо очей Foreo Iris допомагає зняти набряклість, що часто виникає після перельоту, і позбутися темних кругів під очима. Електрична ультразвукова зубна щітка з насадкою з силікону ніжно і дієво очищає зуби і ясна (і дуже фотогенічна). Щітка для обличчя Luna c ніжними силіконовими щетинками видає 8000 ультразвукових імпульсів в хвилину і підходить навіть для чутливої ​​шкіри. Ультразвукова силіконова зубна щітка ISSA володіє антибактеріальними властивостями, а насадка, що поєднує силіконові і полімерні щетинки, знімає зубний наліт і ніжно масажує ясна.

Тональний крем Aqua BB SPF40 і сонцезахисний лосьйон Perfect Lite Sunscreen SPF30, 3Lab
Тональний крем Aqua BB SPF40 і сонцезахисний лосьон Perfect Lite Sunscreen SPF30, 3Lab

Тональний крем 3Lab Aqua BB SPF40 можна брати на пляж. Він захищає від сонячних променів, інтенсивно зволожує і є профілактичним від старіння. Нежирний, напівпрозорий, він швидко вбирається, створює гладкий оксамитовий ефект, вирівнює тон і рельєф шкіри. Сонцезахисний лосьйон 3Lab Perfect Lite Sunscreen SPF30 не містить мінеральних масел, підходить для обличчя і тіла, пройшов клінічні випробування і схвалений дерматологами. Крім захисту від ультрафіолету, він відмінно зволожує шкіру, робить її м'якою і гладкою.

Засоби з догляду Omorovicza
Очищающий себорегулюючий крем та Скраб для тіла Gold Sugar Scrub, Omorovicza

Себорегулюруючий крем для очищення Omorovicza на основі цілющих термальних грязей забезпечує детокс-ефект; коктейль ефірних масел в його складі – відмінний антисептик, а оксид цинку контролює вироблення шкірного сала. Крем обожнюють ті, у кого розширені пори і схильна до жирності шкіра. Скраб для тіла Gold Sugar Scrub, Omorovicza з пептидами червоного перцю і вітаміном С зроблений на основі тростинного цукру. Він полірує шкіру і допомагає загару лягти ідеально.

Всі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. Більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.