До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beach Essentials: б'юті-засоби для пляжу

У б'юті-корнеріSanahunt Luxury Department Store зібрані найкращі нішеві марки зі всього світу, яких цілком достатньо, щоби створити окремий концептуальний б'юті-магазин. Vogue.ua обрав засоби, з якими можна вирушити на найбільш фешенебельні пляжі світу, – і відчувати себе на висоті

Реклама

Сонцезахисний лосьйон для обличчя і тіла Perfect SPF30, 3Lab

Якщо на щось і можна покластися в цьому світі, то це на санблоки американської марки 3Lab, в коханні до якої зізнаються Мішель Обама та Гелен Міррен. Цей сонцезахисний засіб настільки безпечний, що рекомендується навіть немовлятам, починаючи з 6 місяців. Окрім цього, в нього потужний сонцезахисний фактор (SPF30). Perfect захищає від небезпечних променів UVA-типу – тобто не тільки від сонячних опіків та пігментації, а й від передчасного старіння та раку шкіри. Це універсальний вояка: доцільний для тіла й обличчя, зволожує, пом'якшує й розгладжує.У складі – мікронізований діоксид титану, який слугує фізичним щитом для сонячних променів. На додачу лосьйон водостійкий.

Сонцезахисний крем для обличчя та тіла Perfect SPF 50+, 3Lab

Крем не просто захищає від UVA та UVB променів, а й нормалізує водно-жировий баланс шкіри, стимулює кровообіг, зволожує, надає сяяння. За це відповідає цілий антиоксидантний батальйон у складі засобу: екстракт ягід асаї, аденозин, зелений чай, екстракти білої шовковиці і портулаку, вітамін Е.

Зволожувальний, тонізуючий та омолоджувальний бальзам для губ Healthy Glow Lip Balm, 3Lab

Бальзам є ідеальним для ледачих полуденних обідів на терасі або прогулянок біля моря, коли будь-який макіяж здається значним і надлишковим, але губам все одно потрібні свіжість і доглянутий вигляд. Він зволожує, надає об'єму й блиску, а заразом – натурального ніжно-рожевого відтінку.

Тональний сонцезахисний крем для обличчя Perfect BB SPF40/PA+++, 3Lab

Легкий тон з захистом від сонця дозволяє запросто виходити на пляж (щоправда, при цьому потрібно не забувати про тінь, окуляри та капелюхи). У складі – гормон росту Nano-Claire GY, одержаний біоінженерним способом, – він омолоджує шкіру. Стовбурові клітини швейцарських яблук захищають клітини епідермісу і бережуть їх молодість, екстракт деревію звужує пори, фенхель – активізує синтез колагену і еластину.

Водостійкий хайлайтер – флюїд для сяяння шкіри Liquid Lumi're Anti-Aging Illuminator Brilliance, Chantecaille

Селфі на пляжі ще ніхто не скасовував. А, як відомо, запорука вдалого кадру – хороша гра світла. Рідкий водостійкий хайлайтер американського бренду Chantecaille створює потрібні бліки, а на додачу діє як сироватка: завдяки екстракту бамбука у складі він стимулює синтез колагену, завдяки глюкозаміну – тонізує і насичує шкіру мінералами. Той випадок, коли все на користь: і красі, і здоров'ю шкіри.

Омолоджувальна сироватка для тіла Body Intensive, BioEffect

Ісландську космецевтичну марку BioEffect створили вчені, які вигадали включити до складу своїх засобів епідермальні фактори росту. Це своєрідні менеджери шкіри, які регулюють розвиток і розмноження клітин, підтримують їх здоров'я, посилюють виробіток колагену. Якщо наносити сироватку двічі в день, то буквально через пару тижнів ефект стане помітний: підтягнута, пружна шкіра. Важливо: засіб можна наносити і на груди. Засоби BioEffect б'ють рекорди продажів, а Карл Лагерфельд називає засоби бренду одними з улюблених.

Відновлювальна олія для нігтів та кутикули Superfood Repair Oil, Nails Inc

Мало кому вдається зберегти ідеальний манікюр протягом усієї відпустки. Від сонця і солоної води шкіра сохне швидше, манікюр псується. Вирішити проблему допомагає масло для нігтів і кутикули. У його складі – мигдальне та арганове масла, а також масло троянди – потужний антиоксидант. Якщо втирати його в кутикули на ніч, то манікюр буде виглядати бездоганно протягом усіх канікул. До того ж масло можна використовувати в якості експрес-засобу, який миттєво освіжить манікюр.


Охолоджувальна піна для тіла The Body Cracking Foam, Evidens De Beauté

Цей засіб діє на шкіру, як келих крижаного розе: тонізує, охолоджує і піднімає настрій. Пінка включає капсули, які при зіткненні зі шкірою лопаються, створюючи ефект прохолоди і свіжості. Крім того, це порятунок для втомлених ніг: завдяки ментолу, саліциловій і гліколевій кислотам, кофеїну вона знімає набряклість, виводить токсини, зміцнює шкіру і судини. Ну і нарешті, це повноцінний макіяж для ніг: він вирівнює тон шкіри і надає їй золотистого сяйва.

Зволожувальний засіб для тіла Moist Plus Body Treatment, Mikimoto Cosmetics

Після сонячних ванн важливо втримати вологу в шкірі, і тут допоможуть спеціальні засоби. В складі Moist Plus Body Treatment – органічні речовини, які роблять стінки морських черепашок перламутровимии (автори засобу обіцяють, що з ними шкіра теж набуде перламутрового сяяння), та перловий колаген. Справа в тому, що вміст мушель багатий на кальцій і білок конхиолін, близький за складом до кератину – головного білка людської шкіри. У ньому 22 амінокислоти, в тому числі й незамінні, 18 мікроелементів, вітаміни групи В і вітамін D. Можна розраховувати на зволоження, хороший тонус і еластичність шкіри.

Емульсія-автозасмага для обличчя й тіла Glam Glow, Omorovicza

Головний псхологічний блок перед першим виходом на пляж – бліда, незаймана сонцем шкіра. В еру, коли солярії практично поза законом, а засмага оголошена злочином проти краси і молодості, шкіра бліда майже у всіх. Є вихід – автозасмага. Сучасні засоби не мають специфічних запахів, не залишають теракотових плям. Omorovisza Glam Glow, до того ж, м'яко забарвлює шкіру і доглядає за нею: масло абрикосових кісточок зволожує, пом'якшує, надає еластичності, масло ши стимулює синтез колагену, відновлює колір шкіри і захищає від сонця, масло жожоби допомагає налагодити обмін речовин в епідермісі.

Відновлювальна маска для волосся Repair Treatment Mask, Show Beauty

У складі Repair Treatmant Mask – аміноскілоти, протеїни бобових, ікра, екстракт білого трюфеля і масло ши. З огляду на цінність цих інгредієнтів, не завадить скористатися трюком, який радять професійні стилісти. Щоб зберегти волосся блискучим і здоровими, треба наносити маски не після пляжу, а перед ним. І не змивати до тих пір, поки не прийде час душу. Тоді цілющий склад засобу буде працювати весь час, насичуючи і пом'якшуючи волосся, надаючи йому блиску.

Відновлювальний бальзам для тіла та волосся і сухих ділянок шкіри Intense Regenerating Balm with Rare Prickly Pear Oil, Christophe Robin

Коли потрібно зекономити місце у валізі чи полегшити косметичку в літаку, цей засіб – знахідка. 99% – саме стільки натуральних та рослинних олій входить до складу знаменитого бальзаму з екстрактом плодів кактуса опунції Christophe Robin. Завдяки їм бальзам захищає від сухості, робить шкіру зволоженою та гладкою. Його можна наносити на сухі кінчики волосся, на кутикули та лікті, на коліна та ступні. Ним можна користуватися як бальзамом для губ, так і кремом для тіла. Засіб також є у складі дорожнього набору з догляду за волоссям Regenerating Travel Kit.

Парфумований спрей для волосся À la rose, Maison Francis Kurkdjian

Якщо користуватися парфумами на пляжі, від контакту парфуму з сонцем можуть виникнути пігментні плями. До того ж композиція в спеку може розкритися непередбачувано. Тому парфумери шукають альтернативи літнім парфумам. Одна з них – парфумерний серпанок для волосся. À la rose пахне оксамитовою сумішшю фіалок і троянд, огортаючи м'якою запашною хмарою свою володарку.

Зволожувальний крем для волосся, Moisturizing Hair Cream, SPF 6, Christophe Robin

Мало що так згубно впливає на волосся, як дует солоної води та палючого сонця у відпустку. Воно втрачає вологу, розщеплюється на кінчиках, вигорає і під кінець відпочинку нагадує солому. Щоб не прощатися з довжиною по приїзду, варто користуватися ефективними засобами. Один з таких – крем для волосся, який захищає його від пересушення, запаює кінчики, що січуться, зволожує. Він стане в нагоді і перед вечіркою, коли хочеться прибрати ореол з пишних волосків. Досить розтерти трохи в долонях і пройтися ними по неслухняних пасмах. Зачіска набуде глянсового вигляду.

Усі засоби можна знайти в б'юті-корнері Sanahunt Luxury Department Store чи купити за один клік на сайті магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.