До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття, без якого не обійтися цієї осені

Sanahunt Luxury Department Store та Vogue.ua знають, як зробити цей сезон по-справжньому модним, і показують, на що потрібно звернути найпристальнішу увагу цієї осені.

Початок осені – час, коли можна і потрібно еспериментувати. Саме зараз погода цілком дозволяє поєднувати грубе взуття з відверто літнім одягом, чи, навпаки, носити босоніжки на тонкому ремінці в парі з елегантним тренчем. Vogue.ua обрав найкраще взуття з асортименту Sanahunt Luxury Department Store, в якому образи стануть ще яскравішими, тим паче, що тижні моди вже на підході й стрітстайл-фотографів від Києва до Нью-Йорка потрібно зустрічати у всеозброєнні.

Реклама
На бігу

Сучасні дівчата все роблять на бігу і допомагає їм це робити правильне взуття – комфортне і при цьому ефектне. До прикладу, в міських кросівках Tod's, Alexander McQueen та Miu Miu ставку зробили на металізовану шкіру, в Joshua Sanders снікери прикрашені грайливими бантами, в MCM популярної монограмою, а в Givenchy та Fendi кеди розмальовані у ніжні пастельні відтінки.

<b>SanahuntСпортивнаяОбувь</b>

Золота середина

Ботинки – універсальні бійці цієї осені, що не втратять актуальності протягом усього сезону. Вони мають крутий вигляд у парі з голими ногами, вкороченими брюками або міні-спідницями, та при цьому захистять і в перші холодні вечори. Для прихильників архітектурних форм – ботинки Celine і Stella McCartney, рок-н-рольні мотиви ліпше шукати в ботинках Balenciaga, а в негоду не буде рівних черевикам Walter Steiger і No21. Байєри Sanahunt Luxury Department Store привезли ключове осіннє взуття в найрізноманітніших формах і фактурах, з декором і без, щоби обрати свою пару могла кожна.

<b>SanahuntБотинки</b>

Фактура

Взуття з цікавою фактурою чи декором – це завжди правильне рішення. Так, класичні човники Balenciaga і ботильони Stella McCartney в срібному кольорі мають вигляд футуристичний і ультрамодний, оксамитова фактура надає туфлям Aquazzura королівського настрою, пухове оздоблення на босоніжках Charlotte Olympia нагадує про зірок епохи Золотого голлівуду, а для прихильниць більш будуарного стилю в Sanahunt Luxury Depatment Store є позолочені напівчобітки на шнурівці Jimmy Choo та атласні туфлі Rupert Sanderson.

<b>SanahuntФактура</b>

Обрати найкраще взуття для осені, що наступає, можна в Sanahunt Luxure Department Store чи на сайті www.sanahunt.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.