До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловічі стрижки 2019: тренди світових Тижнів моди

Vogue.ua вибирає чоловічі зачіски, які панували на чоловічих Тижнях моди сезону весна-літо 2019.

Giorgio Armani SS19
Вологі укладки

Гладко зачесане волосся, кучері або недбало пригладжена, забрана з обличчя, гривка – будь-яка з цих зачісок стає кращою, якщо додати трохи вологого ефекту. Старий добрий гель повертається – можна на якийсь час сховати помаду і віск для укладки.

Реклама

<b>wet hair men ss19</b>

Експерименти з довжиною

Подовжене волосся – досить практична зачіска. За бажанням можна зібрати в хвіст, за бажанням – носити недбалу укладку. Заради справедливості референсів з дійсно довгим волоссям на подіумах не так багато.

<b>патлы муж сс19</b>

Коротко і ясно

Головна зачіска весняних чоловічих показів – коротка лаконічна стрижка. Таку носять Веня Брикалін і Філіп Власов. Зачіска бездоганна в сенсі стилю: поєднується і з образами в дусі 90-х, і з лаконічною естетикою Рафа Сімонса.

<b>как у вени</b>

І гривка

Щоб швидко схопити тренд, достатньо згадати зачіску Езри Міллера. Гривка загострює будь-який образ і переводить його в категорію модних. Дивимося приклади.

<b>челочка как у эзры</b>

Ретро

Потрібна неабияка самоіронія, щоб носити такі зачіски. Або багаторічна практика позування перед об'єктивами стрітстайл-фотографів на Pitti Uomo.

<b>ретро патлы муж</b>

Весь час прямо

Подовжене волосся, з прямим проділом – великий тренд. Особливим шиком вважається перев'язати голову стрічкою, як у хіпі (і книгодрукаря Івана Федорова).

<b>прямой пробор муж сс19</b>

Ліга плюща

Такий вигляд могли б мати студенти одного з найпрестижніших університетів Америки, хлопчики з хороших сімей і з великими амбіціями. Ідеальні стрижки, старанні укладки. Є чим милуватися.

<b>оксфордские мальчики сс19 муж</b>

Копиця волосся

Об'ємні зачіски з текстурними завитками завжди мають яскравий вигляд. Неприборкані кучері, кучері-пружинки, недбалі завитки – є з чого вибирати.

<b>кудри кольца муж сс19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.