До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-рутина: Том Ван Дорп ділиться улюбленими засобами догляду

Том Ван Дорп — стиліст, креативний консультант і позаштатний редактор V Magazine, а з весни минулого року і новий креативний директор французького бренду The Kooples. У його творчому портфоліо — рекламні кампанії для Hugo Boss, Rochas, Ludovic de Saint Sernin, а на новому місці роботи Ван Дорп відповідає за створення нового творчого бачення жіночої, чоловічої та аксесуарної колекції.

Том Ван Дорп

Нещодавно у своєму Instagram-акаунті Том Ван Дорп поділився засобами для догляду за шкірою обличчя, голови і тіла, хоч зазвичай чоловіки і не поспішають це робити. У його несесері знайшлося місце для лосьйонів, тоніків, кремів і концентратів — нових і перевірених засобів, які ніколи не підведуть.

Реклама
Пінка для вмивання з гліколевою кислотою, сироватка для обличчя з вітаміном С, все — Mario Badescu

Зробити шкіру обличчя сяючою і свіжою допоможе дует засобів від американського бренду Mario Badescu. Гліколева кислота сприяє глибокому очищенню, а вітамін С, що міститься в сироватці, є потужним антиоксидантом, який усуває тьмяність, бореться з віковими змінами і підвищує пружність.

Заспокійливий тонік для обличчя з трояндовою водою SUPERFINE, l’Officine Universelle Buly

Трояндова вода у складі найкращий помічник для швидкого заспокоєння шкіри і відновлення балансу. Надати шкірі природного сяяння і підготувати до подальших етапів догляду під силу заспокійливому тоніку для обличчя від l'Officine Universelle Buly.

Гель для тіла і бальзам з концентратом цедри, Aēsop

Думати про захист шкіри тіла необхідно заздалегідь, адже літо вже не за горами. Гель та бальзам з концентратом цедри від Aēsop чудово підходять для використання після гарячого сонця, а також для спекотного і вологого клімату. Легка текстура засобів майже невідчутна, але здатна швидко охолодити і тонізувати шкіру.

Парфумована вода Mojave Ghost, Byredo

Парфумована вода Mojave Ghost шведського нішевого бренду Byredo — легка і ненав'язлива, В основі — запашна амбретта, нотки магнолії, фіалки і сандалу, а також білого кедра.

Відлущувальний лосьйон P50, очищувальне молочко Lait U, живильний і зволожуючий крем Créme VG Derm, все — Biologique Recherche

Тріо Biologique Recherche — справжній sos-набір, must-have у догляді. Лосьйон м'яко відлущує ороговілі клітини шкіри і регулює виділення шкірного сала, молочко — видаляє всі забруднення і відновлює гідроліпідну мантію, а крем — зволожує і захищає шкіру від агресивного впливу зовнішнього середовища.

Шампунь з м'ятою перечною, (MALIN + GOETZ)

Зволожуючий і здатний бадьорити, шампунь з синтезованою м'ятою робить волосся сильнішим, підходить для щоденного застосування і не подразнює навіть чутливу шкіру голови. М'яка формула насичена очисними агентами на основі амінокислот, а значить, м'яке і гладеньке волосся гарантовано.

Концентрат з ефектом штучної засмаги, Clarins

Неабияк скучивши за подорожами і сонячними ваннами, чоловіки також наповнюють свої несесери засобами з легким бронзовим ефектом. Крім безперечних плюсів у вигляді зволоженої шкіри і рівного тону обличчя, концентрат стимулює природне вироблення меланіну і нейтралізує нерівномірну пігментацію.

Відновлювальний нічний крем Time-Filler Night з гіалуроновою кислотою і вітаміном Е, Laboratories Filorga

Допомогти шкірі відновитися після важкого робочого дня зможе відновлювальний нічний крем, в основі якого трипептиди, гіалуронова кислота, хроносфери NCTF, екстракт морського крітмуму і вітамін Е. Завдяки своєму складу, крем забезпечує комплексний догляд за шкірою обличчя, стимулюючи синтез природного колагену й еластину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.