До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 друзів: найкращі зволожувальні креми для чоловіків

У розпал літа й спеки вибираємо зволожувальні засоби, які працюють як ковток води для шкіри. І водночас мають суперові якості.

Фото: архів Vogue
1. Зволоження + захист і молодість

Назва в крему довга й нудна: Ревіталізувальний клітинний крем для чоловіків з 14% активних стабілізованих біоінтегральних клітин. Але факт у тому, що це чудовий продукт. По-перше, зручний легкий флакон з дозатором. По-друге, швейцарські розробки. Для косметики це приблизно як TESLA для автопрому. Активні клітини сповнюють енергією (особливо актуально після стресів або задовгих вечірок), а вітаміни E і C — нейтралізують вільні радикали. Крем допомагає підтримувати шкіру пружною й еластичною, все завдяки гідролізованим глікозаміногліканам у складі.

Реклама
Ревіталізувальний клітинний крем для чоловіків, Cellmen
2. Зволоження + здоровий вигляд

Флюїд — означає легкий. Вбирається швидко, не залишає плівки. У формулі — поліфракціонований екстракт білої камелії. Це саме він разом з гіалуроновою кислотою допомагає втримувати потрібний баланс вологи в клітинах шкіри. Прекрасний засіб на літо: дає відчуття свіжості, вологи, розгладжує зморшки й вирівнює пори. Екстракт блакитного імбиру — антиоксидантний шот для шкіри, зміцнює імунітет клітин шкіри.

Зволожувальний крем-флюїд з водою камелії Hydra Beauty Camellia Water Cream, Chanel
3. Зволоження + спокій (тільки спокій)

Про крем La Mer знають усі; це Rolls Royce в справі зволоження й антиейдж. Освіжний гель — його полегшена версія: він швидко вбирається й легкий на шкірі. Крім зволоження, заспокоює й сповнює шкіру енергією та здоров’ям. Чудово знімає почервоніння й усуває чутливість. Щоб захищати від токсинів і смогу, збагачений екстрактом лаймового чаю.

Зволожувальний гель-крем The Moisturizing Cool Gel Cream, La Mer
4. Зволоження + заряд енергії

Пахне цитрусовими й бадьорить умить. У складі — мандаринова олійка з фантастичним ароматом і властивістю освіжати шкіру. Добре згодиться для комбінованої шкіри (тієї, що блищить на лобі й носі). Якщо зробити масаж під час нанесення (банально поплескати себе по щоках), ефект підсилиться.

Mandarin Facial Hydrating Cream, Aesop
5. Зволоження + догляд за зоною навколо очей

Не кожен крем можна наносити відразу й під очі: на ранок можна прокинутися із синцями. Крем французької марки Eisenberg не ускладнює нікому життя в цьому сенсі: його можна і на обличчя, і навколо очей. У складі — суперкомплекс Trio-Moleculaire із цитокіном (відповідає за енергію клітин), біостимуліном (насичує шкіру киснем), ензимами (відновлюють); гіалуронова кислота — для того, щоб утримувати в шкірі молекули води; протеїни шовку — щоб розігнати метаболізм у клітинах. А також багата на вітаміни A, E, F олійка, яка захищає від шкідливого впливу сонця.

Крем для обличчя й шкіри навколо очей Homme, Eisenberg Paris

6. Зволоження + все інше

Про марку 111Skin можна прочитати тут. Якщо стисло, її створив лондонський хірург, у якого waiting list зі знаменитостей першого ешелону. Засоби марки поважав сам Карл. Через три години після нанесення шкіра стає на третину зволоженішою. Це показник. Сироватку можна додавати в крем (це для досвідчених користувачів) або наносити окремо. Склад збагачений антиоксидантом вітаміном Е і ніацинамідом, що взагалі суперкорисний: зміцнює захисний бар’єр шкіри, зменшує дрібні зморшки, бореться з пігментацією.

Концентрат для обличчя зволожувальний, Space Aqua Booster, 111Skin
7. Зволоження + захист від запалень

Цей лосьйон "зайде" тим, кому потрібне зволоження, але без ошатного блиску. Він злегка матує й добре зволожує. Суперсила — знімати дискомфорт, усувати запалення й запобігати старінню. Можна наносити після гоління. У складі — вітамін Е і B-Ecdysone, які зміцнюють й омолоджують шкіру.

Відновлювальний зволожувальний лосьйон Dior Homme Dermo System, Dior
8. Зволоження й боротьба з другим підборіддям

Кофеїн та екстракт бакхарису в складі стримують вироблення нових жирових клітин і помітно зменшують друге підборіддя. Азіатикозид з листя цілющої рослини центели робить шкіру пружною, а фруктові й саліцилова кислоти прибирають мертві клітини, щоб колір обличчя був здоровим і свіжим. Захист від довкілля входить до комплектації за замовчуванням. А рослинний комплекс на основі екстрактів зубрівки тонізує як енергетичний шот.

Зволожувальний крем-гель для чоловіків, що моделює контур обличчя, Hydra-Sculpt, Clarins
9. Зволоження + усунення подразнення

Цей засіб а) легкий, б) незамінний, коли обличчя свербить, подразнене або стягнене. Вбирається швидко — і так само швидко насичує вологою. Усуває лущення й неприємні відчуття та надає пружності й гладкості. Дуже добрий для сухої шкіри, але й для нормальної ОК.

Зволожувальна емульсія для чоловіків, Shiseido
10. Зволоження + відновлення

Той, хто не терпить кремових текстур, вподобає цей легкий гель. Крім зволоження, добре заспокоює шкіру після вмивання або гоління. Влітку досить його одного, а взимку, коли суха шкіра потребує особливого захисту й зволоження, можна поверх гелю наносити зволожувальний крем з трегалозою. Такий листковий пиріг — як захисна мембрана на шкірі.

Зволожувальний гель для чоловіків, Annayake
11. Зволоження + комплексний догляд

Із засобами Sisley завжди так: почни перераховувати все, на що здатний один тюбик крему, — і день мине. Загалом Sisleyum — проти всього. Проти ознак старіння, проти сухості, почервоніння й подразнення, проти слабкого тонусу шкіри, сповільненого метаболізму в клітинах, вільних радикалів. Тож і зморшки розгладить, і підсилить природний захист шкіри, і тонус відновить. Активні інгредієнти — ніби випис із рослинного атласу: біла шандра, олія карите, фізаліс, біла верба, вітаміни А та Е, фіалка триколірна, малахіт, олівін, соняшник, шипшина, ефірні олії майорану, шавлії, розмарину. Сміливо можна вибирати на подарунок: отримувач гідно оцінить.

Anti-Age Global Revitalizer Dry skin, Sisleyum

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.