До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Золотий глобус — 2021": найкращі чоловічі образи

Щороку Асоціація іноземної преси Голлівуду збирає найкращих зірок кіноіндустрії, щоб розпочати сезон нагород з вручення премії "Золотий глобус".

Попри відсутність звичної червоної доріжки, у межах церемонії все ж було кілька яскравих моментів. Багато які актори шукали модніші й яскравіші версії традиційного костюма, щоб з’явитися на церемонії. Ден Леві вдягнув один з перших кутюрних чоловічих образів Valentino. Актор був присутній на церемонії нагородження віртуально в лимонно-жовтому костюмі Valentino і відповідному топі з лелітками. Джош О'Коннор, який дістав свою першу премію "Золотий глобус" за роль принца Чарльза в серіалі "Корона", з’явився у вбранні Loewe: смокінгу із чорно-білим жакетом і білими штанами й сорочкою. Тахар Рахім, номінований на свій перший "Золотий глобус" за роль у фільмі "Мавританець", дебютував у фіолетовому костюмі Louis Vuitton та з новітнім годинником Tambour Street Diver. Серед усіх, без сумніву, вирізнився Джейсон Судейкіс, який проігнорував дрес-код і вибрав повсякденну толстовку з капюшоном, щоб отримати нагороду за найкращу роль у телесеріалі "Тед Лассо".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.