До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Золотий глобус — 2021": найкращі миті церемонії

У Лос-Анджелесі пройшла 78-а церемонія вручення премії "Золотий глобус". Такою ми її ще не бачили: церемонія вперше відбулася в змішаному форматі. Частина гостей була присутня на церемонії, а решта залишилася вдома й приймали вітання через відеозв’язок. Такий незвичний формат, спричинений пандемією й локдауном, у результаті виявився вдалим, а зірки, що передавали вітання з власних осель, додали заходу додаткової зворушливості. Наприклад, Ніколь Кідман вийшла в ефір з усією родиною: чоловіком Кітом Урбаном і дочками.

Вся велика дружна родина підтримала і Кейт Гадсон: на фото, зробленому в їхній вітальні, можна побачити її матір Ґолді Гоун із чоловіком Куртом Расселом і їхніми онуками. Не обійшлося й без конфузу — наприклад, актор Деніел Калуя, який здобув премію в категорії "Найкращий актор другого плану" за фільм "Юда і чорний месія", забув ввімкнути звук, коли вийшов в ефір, — проблема, знайома багатьом з нас. Соціальної дистанції довелося дотримуватися навіть беззмінним ведучим церемонії Тіні Фей і Емі Полер. Вони розташувалися приблизно за кілька тисяч кілометрів одна від одної — на різних узбережжях. Фей вийшла в прямий ефір з Rainbow Room у Нью-Йорку, а Емі Полер — з готелю Beverly Hilton у Лос-Анджелесі.

Реклама

<b>Глобус_лучшие моменты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.