До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час утеплятися: об’ємний шарф — модний чоловічий аксесуар сезону

З настанням перших холодів головним аксесуаром у чоловічому гардеробі стає шарф. Вовняні, кашемірові або виготовлені з поліестеру, шарфи грубого в’язання, як у Fendi, до пари затишним кардиганам, палантини, як в Acne Studios і Jil Sander, або незвичні хомути, як у JW Anderson, — головну ставку в колекціях сезону осінь-зима 2020/2021 зроблено ​​саме на oversize-моделі.

Acne Studios
Dolce&Gabbana
Fendi

Аксесуари здатні надати абсолютно нового характеру вже готовому образу й правильно розставити акценти. У чоловічих колекціях осінньо-зимового сезону був представлений широкий спектр відтінків: від уже класичного й лаконічного чорного до яскравих і несподіваних шарфів лимонного або кольору слонової кістки. Не менш актуальні й принти: крім трохи консервативних карти й смужки, радимо звернути увагу на орієнтальні й геометричні візерунки або абстракцію, як, наприклад, у колекції Lanvin, — малюнок на шарфі повторює й доповнює візерунки на джемпері, створюючи цілісний образ.

Реклама
Dries Van Noten
Jil Sander
Lanvin

Поточного сезону дизайнери демонструють десятки способів як носити шарфи цієї зими та поєднують їх не лише з лаконічними пальтами прямого крою, приталеними піджаками й туфлями, а й шкіряними куртками, трикотажними кардиганами й утепленими, навмисне збільшеними кросівками. Особливо ефектні стилістичні ансамблі з класичними костюмними штанами — надихнутися можна показами Lanvin, Jil Sander, Marni та JW Anderson.

JW Anderson
Marni

Vogue.ua зібрав наймодніші чоловічі шарфи, які можна купити онлайн уже зараз.

<b>MAN Oversized scarves</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.