До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приклад для наслідування: неперевершені виходи Тома Гарді у костюмах

Нічого не змушує чоловіка мати розкішний вигляд так, як бездоганний костюм. Звісно, на червоних хідниках, прем'єрах та різноманітних урочистих заходах можна постійно зустріти зірок у tailored made вбраннях. Однак, серед усіх них є одна людина, яка заслуговує на звання майстра спорту, коли справа доходить до вибору ідеальної трійки. І це Том Гарді.

Том Гарді в Лос-Анджелесі, 2018
Том Гарді в Лос-Анджелесі, 2018

Реклама

Схоже, на підхід Гарді до вибору одягу вплинула його робота. Подібно до героїв бойовиків, яких він зазвичай грає, він дотримується практичної формули: джинси, чоботи та сорочки вдень, костюми-трійки (оздоблені несамовито гарними деталями) ввечері.

Том Гарді на вечірці після прем'єри стрічки
Том Гарді на вечірці після прем'єри стрічки "Темний лицар повертається", 2012 року

Хоча британського актора можна побачити й у традиційних двійках чи смокінгах, протягом багатьох років Том Гарді зберігав непохитну прихильність саме до костюмів-трійок — ансамблю, який надає його образам британської елегантності минулих років. Гарді часто підкреслює свої трійки вишуканими аксесуарами, як от затискачами для краватки, кишеньковими хустинками й, дякуємо йому за це, кишеньковими годинниками.

Том Гарді на британській прем'єрі фільму "Уцілівший", 2016
Том Гарді на британській прем'єрі фільму "Уцілівший", 2016

Згадаймо прем'єру фільму "Дюнкерк" в Лондоні. Під час цієї події можна було побачити безліч добре одягнених чоловіків, включаючи Гаррі Стайлза й Кілліана Мерфі. Але Гарді був найстильнішим серед усіх. Він був одягнений у костюм-трійку від Gucci, білу сорочку з краваткою у вертикальну смужку. Як і любить актор, його образ доповнювали безліч чудових деталей: бордова кишенькова хустка, вінтажна шпилька для краватки, декілька зістарених металевих каблучок Gucci, годинник, кілька браслетів, ремінь та бог знає що ще.

Том Гарді на прем'єрі фільму "Легенда" під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто, 2015
Том Гарді на прем'єрі фільму "Легенда" під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто, 2015

Якось для прем'єри фільму "Легенда" він обрав темно-синій номер з ідеальними лацканами й правильно підігнаним жилетом. Для презентації стрічки "Уцілилий" Гарді обрав чергову розкішну трійку й доповнив її годинником на ланцюжку. На церемонію премії "Оскар" Гарді одягнув бездоганний смокінг, який доповнили модні ланцюжки на поясі й, звісно, ідеально зав’язана краватка-метелик. Подібні, дещо строгі та класичні костюми, актор декілька разів одяг в Каннах. Словом, можна було б наводити ще чимало прикладів того, однак, на даному моменті чоловікам має бути зрозуміло, Том Гарді — приклад для наслідування, еталон та взірець, якщо вам потрібно обрати для себе костюм.

Том Гарді на вечірці після показу фільму
Том Гарді на вечірці після показу фільму "Легенда" в Лондоні, 2015

Том Гарді в Лос-Анджелесі, 2016
Том Гарді в Лос-Анджелесі, 2016

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.