До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sandlercore: як Адам Сендлер став іконою стилю молоді

В історії було чимало модних ікон, які завжди нас надихали, але ніколи не здавалися релевантними. Від Девіда Бекхема до Гаррі Стайлза — звісно, нам подобається їхній стиль, але чи могли б ми колись ходити вулицями у прозорих блузах та коротких шортах, не зважаючи на погляди оточення? Навряд чи. Саме тому в чат зайшов головний месія моди й скинув їх усіх з престолу — Адам Сендлер. Так, ви правильно прочитали. Король невимушеного одягу був однією зі знаменитостей, яку найчастіше шукали в Google у 2021 та 2022 роках. Так, завдяки Gen Z і TikTok у світі виник новий стиль — Sandlercore.

Реклама

Як працює мода? З’являються нові тенденції — ми купуємо відповідні речі, потім вони нам набридають, далі вони живуть у наших шафах, незаймані та запліснявілі, поки ми нарешті не наберемося сміливості позбутися їх. З плином часу вони знову повертаються в моду, але вже дещо по-іншому, і, звичайно, лише після того, коли ми нарешті їх викинули. Це капіталізм. І тому важливо виробити свій особистий стиль, який не змінюється щосезону. Ваша власна унікальна манера одягатися, яка говорить про те, ким ви є, яка змушує вас почуватися добре. Настільки, що інші можуть навіть почати шукати у вас натхнення. Це історія про такого бога моди, як Адам Сендлер — настільки незвичайного та позачасового у своєму стилі, що він має силу впливати на зовнішній вигляд інших.

Отож, Sandlercore — це простота, комфорт і оптимальний розмір незалежно від обставин. Головний принцип — одягатися так, ніби кожна подія у вашому житті — це швидкий вихід у продуктовий магазин. Стиль Адама полягає в тому, щоб носити футболки XXXL, величезні баскетбольні шорти, кепки чи панами, поло великого розміру, спортивні костюми в поєднанні з найзручнішими кросівками, уггами чи кроксами. Його очевидна зневага до моди зробила його головною музою покоління зумерів і молодих мілленіалів. Жодних дизайнерських лейблів, стилістів чи інших привілеїв, які є частиною життя знаменитостей.

І хоча ви навряд чи знайдете Сендлера на мудбордах багатьох дизайнерів або в списках найкраще вдягнених, важко заперечити, що актор має дещо унікальне почуття стилю. Маятник моди коливається таємничими способами. Можна лише здогадуватися, де він зупиниться наступного разу, визначивши новий вектор розвитку моди. Однак, подивіться на це так: Сендлер – це щось на кшталт путівної зорі, яка каже вам носити все що завгодно, без тиску виглядати круто чи вишукано. Врешті, усім нам частіше за все хочеться одягнутися саме у величезну футболку, шорти та капелюх й безтурботно займатися справами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.