До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Snoop Dogg — найактивніший вболівальник на Олімпійських іграх в Парижі

Хто б міг подумати, що репер Snoop Dogg та американська бізнесвумен Марта Стюарт об'єднаються для такого незвичайного хобі, як виїздка? Саме це сталося на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, де Снуп Доґґ з'явився у вбранні справжнього кінного спортсмена.

Снуп Доґґ відвідав фінал командного гран-прі з виїздки на Олімпійських іграх у Парижі, які відбулися 3 серпня 2024 року
Снуп Доґґ відвідав фінал командного гран-прі з виїздки на Олімпійських іграх у Парижі, які відбулися 3 серпня 2024 року

Його вбрання, від якого неможливо відвести погляд, викликало фурор в Інтернеті. Чорний фрак, біле поло, коричневі чапси, чорні кросівки, рукавичками від мюнхенського бренду Roeckl та стильний шолом Shadowmatt — все це створювало ідеальний образ для учасника змагань з виїздки. Особливий шарм образу додали авіатори Givenchy з зірками та золота брошка у формі літери S.

Але найцікавіше те, що Snoop Dogg не просто так вирішив спробувати себе в цьому благородному виді спорту. "Снуп подзвонив мені та зізнався, що знає про мою любов до коней, але сам їх трохи боїться, — розповіла Марта Стюарт в інтерв'ю NBC. — Тому ми вирішили спробувати виїздку".

Цей яскравий вихід репера підтверджує, що кінна мода стає все більш популярною. Відомі дизайнери, такі як Ralph Lauren, включають елементи кінного спорту у свої колекції, роблячи їх ще більш вишуканими та елегантними протягом десятиліть. Тому, якщо вас надихнув образ Снупа, ви можете спробувати його відтворити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.