До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пастель — один з головних трендів сезону в чоловічому одязі

М’які й ніжні пастельні тони цього сезону дісталися самого серця чоловічих силуетів.

Raf Simons весна-лето 2021Raf Simons весна-літо 2021
Versace Menswear весна-лето 2021Versace Menswear весна-літо 2021

Не дивно, що оптимізм і надія стали ключовими орієнтирами 2021 року, зважаючи на сповнений тривог і невпевненості в майбутньому 2020-й, що потерпає від усесвітньої пандемії. У колекціях сезону весна-літо 2021 силуети були позбавлені всіляких обмежень і формальностей, підкреслювали свободу й комфорт. Панівні джогери й піжами тепер стали цілком прийнятним повсякденним одягом, як і затишні худі.

Реклама
Ami весна-лето 2021Ami весна-літо 2021
Fendi Menswear весна-лето 2021Fendi Menswear весна-літо 2021

Прагнення до свободи — цінність, яку цього сезону шукають більше, ніж будь-коли, — найчастіше асоціюється з освіжними й радісними кольорами. Саме через це в сезоні весна-літо 2021 дизайнери роблять ставку на м’які пастельні тони, зокрема й цукрово-рожевий, пармський ліловий і небесно-блакитний. Ці відтінки домінували в колекції Raf Simons із чарівним модельним рядом в стилі 1970-х, а також траплялися у Versace, Isabel Marant, Dolce & Gabbana і MSGM.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.