До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловіча мода: 7 головних речей весни

Сучасна мода – це свобода вибору і різноманітність, щоб кожен міг знайти собі одяг до душі. Причому стосується це не тільки жіночої моди, але і чоловічої. Vogue.ua зібрав 7 головних чоловічих речей, без яких не обійтися цієї весни.


Тренч

Тренч – головна покупка весни, яка прикрасить практично будь-який образ. Робити ставку краще на класику як-от нюдовий тренч Burberry. Це стане хорошою інвестицією, яка себе виправдає. Для сміливих чоловіків, готових до експериментів, дизайнери представили напівпрозорі, шкіряні або вінілові варіанти тренчів.

Реклама
Burberry
Штанний костюм

Чоловічі костюми в новому сезоні здобули нотки розслабленого шику. Так, вільні штани і двобортний піджак з легкістю можна одягнути в парі з футболкою, прикрашеною ненав'язливим принтом і білими кросівками на масивній підошві.

Valentino
Поясна сумка

Цієї весни дизайнери одноголосно за комфорт. Так, рейтинги головних сумок сезону весна-літо 2019 очолили поясні моделі різних форм і розмірів, які модники недбало перекидають через плече по діагоналі або вдягають на пояс, так звільняють руки.

Valentino
Кросівки

Кросівки стануть вигідною інвестицією в весняний гардероб – від базових білих пар на масивній підошві до ультраяскравих statement-моделей, прикрашених різним декором.

Philipp Plein
Худі

Для прохолодних весняних вечорів в арсеналі кожного чоловіка має бути затишний теплий худі, який складе гідну пару oversize-піджакам і улюбленим джинсам. Підглянути цікаві стайлінгові рішення на основі худі можна в багатьох стрітстайл-звітах.

Balenciaga
Бомбер

Бомбери або так звані "куртки пілота" в новому сезоні стали особливо модними. Так, навіть базова шкіряна куртка трансформувалася в комфортний бомбер, який ідеальний як холодною весною, так і в теплішу погоду.

Saint Laurent
Джинси

Джинси, натхненні естетикою 1970-х років, популярні "варені" моделі з 1990-х, з високими контрастними вилогами, завужені, у стилі мілітарі або з ефектними лампасами – головні пари нового сезону весна-літо 2019.

Off-White

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.