До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На практиці: як носити скандальну спідницю-рушник

Коли в листопаді 2023 року Balenciaga випустили контроверсійну спідницю у вигляді рушника, багато хто зразу поставив собі запитання: "Хто на землі носив би цю річ?" Що ж, Джейден Сміт дає сміливу відповідь.

Джейден Сміт
Джейден Сміт

Реклама

Одразу зазначимо, що спідниця Джейдена Сміта — це насправді не оригінальна модель Balenciaga, а її інтерпретація скейт-бренду MSFTSrep. І вона не з рушникової бавовняної тканини, подібну якій можна зустріти у більшості ванних кімнат. Спідниця MSFTSrep, здається, виготовлена з сірого деніму, і Сміт одягнув її поверх пари відповідних штанів. А проте, силует — це пряме посилання на спідницю, яка звела з розуму інтернет наприкінці минулого року, тому Джейден, безумовно, знав, що це сприятиме контроверсійності.

Він також поєднав свою спідницю з чорною тактичною курткою Carhartt, оснащеною щонайменше дев'ятьма кишенями. Він носив куртку, застебнувшись до підборіддя, з каптуром на голові, накинутим поверх пухнастої хутряної шапки. Також репер взув пару пухких чорних черевиків і одягнув чорні прямокутні протисонцеві окуляри та золотий браслет Cartier Juste un Clou.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.