До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повелитель часу: Дрейк зібрав найдорожчу колекцію годинників у світі

Рекордсмен за кількістю найкращих гітів у Billboard Hot 100, власник маєтку площею понад 4500 квадратних метрів, розкішної колекції автомобілів, а також однієї з найкращих і, найімовірніше, найдорожчих колекцій годинників — канадський репер Дрейк однаково відомий як платиновими платівками, так і своїм дорогим смаком.

Фото: @champagnepapi

Діаманти, коштовне каміння й метали — поряд із суперексклюзивними індивідуальними моделями Rolex і Audemars Piguet Дрейк має в колекції годинники, про які можна тільки мріяти, адже їх створено спеціально для нього. Він кастомізує навіть найкультовіші моделі, носить жіночі Richard Mille і змінює традиційні ремінці на яскраві браслети. Одні з найунікальніших екземплярів з арсеналу музиканта згадуємо в цьому матеріалі.

Реклама

Jacob & Co Astronomia Casino

Компанія Jacob & Co виробляє годинник зі "скелетонізованою" основою, що дає змогу побачити внутрішній пристрій. Для більшості й цього було б досить для оригінальності. Але на думку Дрейка, годинникам потрібно більше. Його власний дизайн Jacob & Co передбачає двовісний турбійон, покритий магнієм глобус та індикацію часу — все це обертається навколо циферблата. Під ним розміщується стіл для рулетки з керамічною кулькою, а нагорі — діамант вагою один карат з 288 гранями. Все це розмістилося під корпусом з рожевого золота й сапфірового скла. Витрачати 620 000 доларів на годинник? Чому б ні.

Richard Mille RM-69 Erotic

Мабуть, найнезабутніший годинник з колекції Дрейка — це номер Richard Mille RM-69 Erotic. У цьому, здавалося б, розумному дизайні, який створено спільно з Audemars Piguet Renaud, використано титан 5-го класу і загалом 41 камінь. Але річ далеко не в цьому. З натисненням спеціальної кнопки три титанові пластини переміщуються, показуючи одну з безлічі вбудованих непристойних фраз.

Rolex x Chrome Hearts Day-Date

Фото: @upscalehype

Rolex x Chrome Hearts Day-Date — яскравий, виготовлений на замовлення годинник із циферблатом і стрілками з полірованого золота й срібного корпусу, інкрустованого діамантами багетного огранювання. Що робить цей годинник абсолютно унікальним, так це те, що президентський ланцюжок Rolex замінено екстравагантним золотим, розробленим Chrome Hearts у вигляді хрестів, прикрашених коштовним камінням.

Patek Philippe Nautilus

Фото: @virgilabloh

Є думка, що годинникарі швейцарської фірми Patek Philippe несхвально ставляться до нестандартних моделей. Але чого не зробиш заради такого клієнта, як Дрейк. Інкрустовану смарагдами модель створено у співпраці з Mad Paris, а розробив її Вірджил Абло. Вперше годинник згадано ще до того, як його побачив світ, — у треку The Life Is Good.

Audemars Piguet x Matthew Williams

Модель Alyx x Mad Paris x Audemars Piguet, яку випустили в жовтні 2019 року, — ще один особливий годинник у колекції репера. Він має корпус з промислової сталі, циферблат з матової сталі, друкарські логотипи AP і 1017 Alyx 9SM і фірмовий ремінець з пряжкою, прикріплений до сталевого браслета.

Rolex Day-Date 40

Дрейк в Лос-Анджелесе, 2019Дрейк у Лос-Анджелесі, 2019

Годинник Rolex Day-Date 40, відлитий з 18-каратного золота, — приклад майстерності швейцарської марки у виробництві металу. Керуючи чотирма різними виробничими заводами в усьому світі, швейцарський бренд створює власні формули для трьох різних типів золота та власну формулу неіржавкої сталі 904L. Навіть годинникові позначки виготовлені з 18-каратного золота, щоб запобігти потемнінню.

Patek Philippe Nautilus 5976 40th Anniversary Edition

<b>Patek Philippe Nautilus</b>

Цей годинник Patek Philippe Nautilus створено на честь 40-річчя моделі. На ньому проставлені цифри "1976-40-2016" для позначення знаменної дати. Усього їх випущено 1300 екземплярів. Такому годиннику не потрібні навіть діаманти або браслети Chrome Hearts, щоб бути ексклюзивним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.