До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Годинник Patek Philippe продали за 28 мільйонів євро

У Женеві в межах аукціону швейцарської компанії Dobiaschofsky на продаж представили унікальний годинник The Grandmaster Chime Reference 6300A-010, розроблений брендом Patek Philippe. Цю модель випустили на честь 175-річчя бренду. Вона отримала унікальний дизайн – двосторонній поворотний корпус, вперше виготовлений з нержавіючої сталі, два десятки ускладнень, зокрема вічний календар, п'ять режимів бою, функцію будильника. Понад 100 000 годин роботи знадобилось для створення цього складного і елегантного годинника Patek Philippe. Спочатку модель оцінювали в 23-28 млн євро. В результаті її продали за 28 млн євро, чим встановили абсолютний ціновий рекорд.

самые дорогие часы в миреThe Grandmaster Chime 6300A-010 from Patek Philippe

Patek Philippe раніше вже встановлював рекорд за вартістю годинників на аукціоні. Так, 2014 року бренд продав вінтажний годинник Henry Graves Jr Supercomplication, виготовлений 1920 року, за 21,7 млн євро. Цього разу Patek Philippe перевершив сам себе, а виручену суму спрямують на дослідження в боротьбі з м'язовою дистрофією Дюшенна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.