До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бред Пітт повністю змінив свій образ і став крутішим, ніж будь-коли

У свої 58 Бред Пітт здивував світ новим стилем і засвідчив, що на червоній доріжці спідниця чи блейзер лососевого відтінку можуть мати надзвичайно крутий вигляд.

Бред Пітт на прем’єрі фільму Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Парижі, 16 липня 2022

В інтерв’ю для серпневого випуску GQ Бред Пітт заявив, що розпочав "останній семестр або триместр" своєї кар’єри. У планах актора на цей час — знайти нові хобі, переосмислити свою роботу і — так — поекспериментувати з власною зовнішністю. Схоже, Пітт розпочав з останнього. Він повністю змінив образ під час престуру на підтримку фільму "Швидкісний поїзд", у якому нещодавно знімався. Замість смокінгів, білих сорочок і метеликів, актор одягав фанкові кастомізовані вбрання. Пітт вибирав різнобарвні й легкі матеріали, як-от льон, і навіть носив спідницю.

Реклама
Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Парижі, 18 липня 2022
Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Берліні, 19 липня 2022

За вбранням Бреда Пітта стоїть Хаанс Ніколас Мотт, незалежний дизайнер з Нью-Йорка, який розробив повсякденний та зручний одяг для актора з легких тканин, нестандартних деталей і специфічної кольорової гами. "Мені подобається працювати з містером Піттом, тому що він чітко уявляє, який хоче мати вигляд, — розповідає Мотт у коментарі GQ. — Ми з ним поділяємо бачення щодо креативного самовираження. Його відчуття кольору, силуетів, текстур, візерунків надзвичайно тонке й справді особливе".

Бред Пітт на прем’єрі фільму Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Берліні, 19 липня 2022

Підтвердженням слів дизайнера стала очевидна трансформація актора. У Берліні Пітт одягнув коричневу лляну спідницю з рум’яною сорочкою й моточеревиками; у Парижі вбрався в комплект кольору канталупи. Ці речі, що їх Мотт, серед інших, підготував для престуру Пітта, якнайкраще демонструють фірмовий стиль дизайнера: стриманий і своєрідний, з яскравими контрастними швами та ґудзиками, які вручну виготував батько Мотта. Споглядаючи, як Пітт позує разом зі своїми колегами по фільму "Швидкісний поїзд" на червоній доріжці, здається, що одяг допоміг йому розкритися та не стримувати себе: він гримасує, стрибає, біжить на камеру й загалом веселіший, ніж зазвичай. Це точно не той Бред Пітт, який тліє в "костюмі пінгвіна" під софітами та спалахами фотоапаратів.

Бред Пітт на прем’єрі фільму Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Лондоні, 20 липня 2022
Бред Пітт на прем’єрі фільму Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Лондоні, 20 липня 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.