До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий екшн "Швидкісний поїзд" з Бредом Піттом

У світовий (та український) прокат виходить фільм "Швидкісний поїзд" – ефектний екшн про п’ ятірку найманих убивць, що опиняються в одному експресі. Для берлінської прем’єри стрічки Бред Пітт, що грає вбивцю, який переживає емоційне вигоряння, вибрав нетрадиційний образ зі спідниці, неструктурованого піджака та масивних черевиків. А ми тим часом розповідаємо, чому цей літній екшн вартий вашої уваги.

Події цього комедійного екшну Девіда Літча ("Дедпул 2") відбуваються в надшвидкісному японському експресі, що прямує з Токіо до Кіото. Раптово в одному потязі опиняються п’ятеро досвідчених найманих убивць, які розуміють, що їхні місії пов’язані між собою. Але як?..Та хто, власне, зібрав їх у цьому незвичному потязі? Відповіді на ці запитання вони шукатимуть упродовж фільму, паралельно вправляючись у майстерності битися та чорному гуморі.

Реклама

"Швидкісний поїзд" – екранізація коміксу "Поїзд убивць" японського автора Котару Ісакі. Цей фільм – щось середнє між відомими стрічками "Швидкість", "Джон Вік" та "Повітряний маршал", кажуть його творці. Над стрічкою працює непересічний режисер з блискучим почуттям гумору Девід Літч. У доробку Літча стрічки, які ви точно бачили: це друга частина дотепного супергеройського бойовика "Дедпул", "Форсаж: Гобс і Шоу", "Джон Вік" та "Атомна блондинка". Літч – майстер ефективних бойовиків, сповнених чорного гумору та іронії, тож на нас чекає яскраве видовище.

"Швидкісний поїзд" зібрав дуже яскравий акторський склад на знімальному майданчику. Ледь не першим до знімання фільму долучився Бред Пітт, який грає головну роль. Його герой – найманий вбивця з Америки, на ім’я Сонечко, який уже планував піти на пенсію й відпочити, але все ж таки погоджується на останнє завдання. Він має заволодіти таємним портфелем, що міститься в потязі, – а заразом прагне відпочити в комфортному й сучасному експресі. Та виявляється, що плани на цей портфель має не тільки він...

До речі, для 57-річного Бреда Пітта цей фільм – перша кіноробота з часів стрічки Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" 2019 року.

"Конкурентами" й ворогами Піта стали Аарон Тейлор-Джой – він грає кілера з Великої Британії, на ім'я Мандарин, Джої Кінг, яка грає британську вбивцю, на ім’я Принц, що прикидається дівчиною-школяркою. Також у фільмі знялися Сандра Буллок і Майкл Шеннон (номінант на "Оскара" за роботу у фільмі "Дорога змін"). Буллок грає напарницю героя Бреда Пітта. Цікаво, що спершу ця роль була призначена для Леді Ґаґи. "Швидкісний поїзд" став другою співпрацею Буллок з Піттом – після екшну "Загублене місто", що вийшов у липні в прокат.

В український прокат стрічка "Швидкісний поїзд" виходить 11 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.