До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легенди хіп-хопу: хто виступить на Super Bowl 2022

Стало відомо, хто виступатиме в перерві між таймами у фіналі чемпіонату Національної футбольної ліги США, відомого як Super Bowl 2022.

Snoop Dog и Dr. DreSnoop Dog і Dr. Dre

Pepsi, NFL і Roc Nation повідомили, що Dr. Dre, Snoop Dogg, Емінем, Мері Джей Блайдж і Кендрік Ламар виступлять із шоу в перерві чемпіонату наступного року. Вони вийдуть на сцену 13 лютого на стадіоні SoFi в Інглвуді, Каліфорнія.

Реклама
Dr. Dre и ЭминемDr. Dre та Емінем

Super Bowl 2022 — це перший захід, на якому всі п’ятеро музикантів зберуться разом, щоб виступити на сцені, і це робить майбутній виступ одним з найлегендарніших в історії Суперкубку. Традиційно до шоу залучають одного-двох виконавців.

Кендрик ЛамарКендрік Ламар

"Можливість виступити на шоу Super Bowl — одна з найбільших подій у моїй кар’єрі, — сказав Dr. Dre. — Я вдячний Jay-Z, Roc Nation, NFL і Pepsi, а також Snoop Dogg, Емінему, Мері Джей Блайдж і Кендріку Ламарові за те, що вони доєднаються до мене на сцені".

Мэри Джей БлайджМері Джей Блайдж

Щорічно до участі в Super Bowl Halftime Show залучають знаменитих музикантів. У 2021-му The Weeknd влаштував масштабне шоу в перерві Суперкубку. За рік до цього Дженніфер Лопес і Шакіра влаштували незабутній виступ, у якому були представлені їхні найкращі хіти й кілька моментів високої моди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.