До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи знаменитостей за всю історію Супербоулу

Супербоул — одна з найпопулярніших спортивних ігор у світі, яка визначає звання чемпіона Національної футбольної ліги США, проте саме завдяки легендарному шоу в перерві між таймами — він перейшов у масову культуру. 7 лютого приблизно 100 мільйонів глядачів дивилися на стадіоні Raymond James виступ канадського співака Ейбела Тесфає, відомого під псевдонімом The Weeknd, який цього року став хедлайнером вечора. На свій виступ музикант витратив приблизно сім мільйонів доларів, щоб здивувати публіку яскравим шоу.

Виступ The Weeked на Super Bowl 2021

The Weeknd вийшов на сцену в супроводі танцюристів із забинтованими обличчями, його шоу супроводжував оркестр у кришталевих масках і грандіозний фінал з феєрверком. Для розроблення дизайну сценічного костюма музикант звернувся до Меттью Вільямса, нового креативного директора модного Дому Givenchy. "Ейбел і його команда чітко розуміли, яким вони бачать убрання для Супербоулу. Вдягати моделей на подіумі — означає втілювати в життя власні ідеї та бачення, а ось одягати музиканта — зовсім інше завдання. Нам треба було підкреслити характер персонажа, якого Ейбел грає на сцені, і водночас зберегти власну естетику. Мені сподобалося шукати цей баланс. Всього за кілька дзвінків ми вирішили, що покажемо публіці його фірмовий образ у дусі 1970-х через призму Givenchy", — поділився Метью Вільямс. У підсумку команда Givenchy розробила для музиканта два ефектні жакети: один із червоної вовни строгого крою, а другий у версії "savoir faire" для фіналу, ретельно розшитий тисячами кристалів кольору рубіна. Загалом на виготовлення пішло 250 годин роботи.

Реклама
Виступ The Weeked на Super Bowl 2021

З роками перерви між таймами, у яких виступають артисти, стають дедалі видовищнішими. Кожен музикант, який виступає на Супербоулі, намагається перевершити попередника. Їхні сети сповнені складної піротехніки та вражають приголомшливими костюмами. Зокрема, Дженніфер Лопес і Шакіра, які очолили Супербол-2020 року, показали вісім розкішних образів і з’явилися у фіналі в парних ансамблях золотих і срібних відтінків. У 2017 році Леді Ґаґа продемонструвала футуристичний комбінезон Atelier Versace в парі з такими ж ботфортами, а у 2015-му Кеті Перрі вийшла на сцену в шкіряному комплекті з топу й мініспідниці золотистого відтінку, додатково прикрашеній "язиками полум’я". Vogue.ua зібрав всі культові образи знаменитостей за всю історію Супербоулу.

<b>Лучшие образы знаменитостей за всю историю Супербоула</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.