До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сандалі — найпопулярніша пара взуття цієї осені

Попри те, що сандалі й капці споконвіку вважали взуттям для теплішої погоди, вони зовсім не втратили своєї популярності по закінченні літа. Навпаки, ці пари дедалі частіше можна побачити на вулицях. Імовірно, причиною цього стали модні взуттєві колаборації, які вийшли напередодні осінньо-зимового сезону.

Dr. Martens х SuicokeDr. Martens х Suicoke

Наприкінці літа було представлено дві колаборації провідних виробників взуття. Перша — Dr. Martens і Suicoke, а друга — Stüssy і Birkenstock. У межах обох можна знайти сандалі, сабо, мюлі, капці. Не до сезону? Що ж, Dr. Martens і Birkenstock так не вважають.

Реклама
Dr. Martens х SuicokeDr. Martens х Suicoke

2020 рік став визначним роком для Dr. Martens. Бренд, відомий своїми панківськими черевиками, всіляко намагався розширити асортимент: британський взуттєвий лейбл співпрацював з гот-глем-дизайнером Ріком Овенсом, культовим брендом Needles і титаном вуличної моди Supreme. Остання колаборація в їхньому арсеналі — зі взуттєвим лейблом Suicoke. Сандалі DM Mura поєднують знакові елементи обох брендів у новий силует. Пару Suicoke Mura було вдосконалено завдяки міцній підошві Dr. Martens Lorson, у результаті з’явилися надміцні сандалі, які можна носити навіть восени.

 Stüssy х Birkenstock Stüssy х Birkenstock

Що стосується Stüssy і Birkenstock, то ці компанії почали співпрацювати ще минулого року. У межах колаборації вони представили вельветові сабо приглушених тонів, які стали справжнім гітом. Цього разу каліфорнійський лейбл зробив ставку на культову модель Birkenstock Boston, вибравши високоякісну замшу трьох зручних для носіння кольорів — слонової кістки, карамельного й пилово-рожевого. Одним словом, ідеальних відтінків для осіннього сезону.

 Stüssy х Birkenstock Stüssy х Birkenstock

Звісно, ці пари, найімовірніше, не стануть вашим повсякденним взуттям, коли на вулиці стане прохолодніше. Та знайте, що у світі кросівок і черевиків є місце для дещо нетипового взуття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.