До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Панама — найкращий аксесуар літа

Люди недооцінюють капелюхи. Головні убори не тільки захистять обличчя й очі від яскравих і зловісних променів сонця (поряд із чудовими окулярами й хорошим SPF), але й укриють від несподіваного дощу чи приховають зачіску, з якою не пощастило. А по-справжньому гарний капелюх може стати головним акцентом вашого вбрання.

BurberryBurberry

Панама, яку вперше створено в 1900 роках як функціональний одяг для тих, хто працює просто неба, як-от рибалки й фермери, відтоді стала одним з наймодніших головних уборів. Улюблений аксесуар таких зірок, як Тімоті Шаламе і Джастін Бібер, панама, так само як і широкі джинси та масивні кросівки, більше не є пережитком 1990 років. В останні сезони цей головний убір регулярно з’являється в колекціях Prada, Celine, Vivienne Westwood і Versace.

Реклама
 GOLF WANG Х LACOSTE GOLF WANG Х LACOSTE

Цього сезону найкращі чоловічі панами представлені в усіх яскравих принтах і відтінках. Щоб провести вас через джунглі головних уборів, Vogue MAN UA зібрав добірку найкращих панам у модному бізнесі на будь-який смак.

<b>Bucket Hats 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.